Yorumları: 7,454
Konuları: 123
2009 MODEL UZUN ŞAFT, DÖRT ZAMANLI.
SIFIR AYARINDA. FATURASI - BENZİN DEPOSU - HORTUMU - EL ALETLERİ MEVCUTTUR.
HER KULLANIMDAN SONRA TEMİZ SUYLA TEMİZLİĞİ YAPILMIŞTIR. 9.9HP ALACAĞIM İÇİN SATIYORUM.
2.000TL.
9.9HP UZUN ŞAFT MUADİLİ MARKALARLA TAKAS YAPILABİLİR.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Bahadir hayirli olsun..
sen bunu hic kullanmadin ya...
alana -satana hayirli olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Albatros-gr yazdı:Bahadir hayirli olsun..
sen bunu hic kullanmadin ya...
alana -satana hayirli olsun
Sağolasın Faruk abi. Dediğin gibi daha çok yeni ama dalgıç arkadaşlardan Ege'de güzel koordinatlar geldi. 5HP bana yetmeyecek, o yüzden 9.9HP almayı düşünüyorum.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
9.9 sök tak zor olmıyacakmı Bahadır,motor sıfır gibi alana hayırlı olsun.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:9.9 sök tak zor olmıyacakmı Bahadır,motor sıfır gibi alana hayırlı olsun.
Teşekkürler Orhan abi.Abi biraz zor olacak dediğin gibi ama gülü seven dikenine katlanacak...
Nasılsa benim minimum ve maksimumum 2 kişi botta. 2 Kişi oluncada beraber sök-tak yaparız gibi geliyor.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Bahadır Sarıca yazdı:Sağolasın Faruk abi. Dediğin gibi daha çok yeni ama dalgıç arkadaşlardan Ege'de güzel koordinatlar geldi. 5HP bana yetmeyecek, o yüzden 9.9HP almayı düşünüyorum.
denizde kuvvetli motor her zaman iyidir...kesinlikle...
zaman-zaman bende benim calinan 25lik motorumu ariyorum..inanki arada cok fark var...cunku tekne ayni,25ligin performansi baskaydi....20ligin ,ufak yapisina kapildim,ama neyse.....
cunku bu 20lik,15lik yamaha dan bile daha ufak yapili....(yanlis yazmadim,evet-evet..15likten daha ufak yapili..)
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
satana alana hayırlı olsun
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Albatros-gr yazdı:denizde kuvvetli motor her zaman iyidir...kesinlikle...
zaman-zaman bende benim calinan 25lik motorumu ariyorum..inanki arada cok fark var...cunku tekne ayni,25ligin performansi baskaydi....20ligin ,ufak yapisina kapildim,ama neyse.....
cunku bu 20lik,15lik yamaha dan bile daha ufak yapili....(yanlis yazmadim,evet-evet..15likten daha ufak yapili..)
denizde motorun kuvveti mutlaka iyidir ama bzen ufak motor daha iyi oluyor faruk abi,
mesela ben hafta sonu gidiyorum 1 yada 2 günlüğüne av yapıyorum sabah tak akşam çıkart yapıyorum,birde devamlı rolantide av yaptıgım için kuvvetli motorlar zamanla arıza yapıyor.
6 hp çok ama çok ekonomik inanılmaz az yakıyor o nedenle 6 hp ile devam ediyorum.9.9 ve üstü keyiflidir ve uzak meralara gidilecegi zaman çok işe yarar ama bir takıp çıkartması derttir ikincisi çok yakar üçüncüsüde rolantide kullanılacaksa ileride sorun yaratır.
en iyisi herkesin merasına ve kullanım tarzına göre karar vermesi gerekir.
bahadır keşke 6 hp olsaydı birde ben motor almasaydımda takas yapsaydık.
hayırlısı olsun.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hayırlısı olsun.. alan mutlaka memnun kalacaktır.çok yeniydi daha..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 1,509
Konuları: 19