Yorumları: 47
Konuları: 15
Merhaba arkadaslar Hollandada ikamet ettigimi artik biliyorsunuz sanirim
burda avrupata ikamet eden turk vadandaslari icin digital bir balik vai sitesi yapmaya karar verdim yardiminiza ihtiyacim var site bir isim lazim henuz karar veremedim ager yardimci olup ta fikir lerinizi yazarsaniz memnun olurum turkce olamsi tercigimdir.....
saygilarimla
Levent Gungor= sohbetcibaba
Yorumları: 18
Konuları: 2
merhaba.. site açmaya ne gerek var.. siteniz var ya.. burası hepimizin.. biz bir aileyiz.. bu site de hepimize ait.. üye olan herkese yani.. siz mademki arkadaşlarınıza balık konusunda yardımcı olmak istiyorsunuz onları da aileye katın burdan herşeyi paylaşın derim:0516:
Yorumları: 47
Konuları: 15
volcano96 yazdı:merhaba.. site açmaya ne gerek var.. siteniz var ya.. burası hepimizin.. biz bir aileyiz.. bu site de hepimize ait.. üye olan herkese yani.. siz mademki arkadaşlarınıza balık konusunda yardımcı olmak istiyorsunuz onları da aileye katın burdan herşeyi paylaşın derim:0516:
haklısın ama volcano96 mesafe farkı var eger burdada organizeli bir sekilde olursak daha iyi hem de hollanda federasyonuna kayıt niyetimiz de var
o zaman bayağı farklı oluyor kendi sitemiz var diye buraları unutacak halimiz yok:0517:
Yorumları: 36
Konuları: 4
hello müniyer alıs gutmu sana türkçeli hollandaca yazdım anben 1985 yılında nijmegen şehrinde bir yıl kaldım bu arada hollandayıda çok özledim balıkçılk hobim sizinde ilgilendiginize sevindim erzincandan yazıyorum tatlısu balıkçılığı ilgi alanım selamlarlamıştırsın
Yorumları: 46
Konuları: 5
Madem orda bır sıt kurmak ıstıyorsan.ismini ben..KIRAL OLTACILAR...buna benzer her türlü isim olabilır