Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teneke Üyelik
ReaLdEaTH olsun bariSmileSeerf
Bul
ömer nihat'la uğraşma Siyirdim
Bul
abi burada masum olan benim yaw, hem uğraşsam İstanbulun lağım trafiği çöker,kimse rahat tuvalete gidemez, bir kişi için bütün şehri yakmayayım SiyirdimHappy
Bul
fena olmuş bu teneke işi hayırlısı olsun ömer abi Hi
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Sen gönüllerin pırlantasısın Ömercim.Tenekelik senin ayarını değerini düşürmez.Alkis
Bul
Küççük ömercikle uğraşmayın yav...Çok alınganHappy
Bul
hayırlı olsunda bu realdeath,ın türkçesimi oluyor teneke onu anlamadımSiyirdimaman kızma ömerim şaka şaka sen altın kalpli üyemizsin her zamanSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Ben her yerde altın olsamda burada teneke olmaya razıyım Bobo kardeşimde her şey güzel duruyor Alkis.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ortada alınganlık yok yaw, eğleniyoruz işte, iyi ve iri balık raporuna altın üye, benim gibi balıksız raporada teneke üye,teneke üyelik 1 gündü, ortak unutunca bir günlüğü teneke paslanıverdiSiyirdim gönüller şen olsun ben oksitlenmeye razıyım SeerfHappy
Bul
YaKaMoZ 54 yazdı:ortada alınganlık yok yaw, eğleniyoruz işte, iyi ve iri balık raporuna altın üye, benim gibi balıksız raporada teneke üye,teneke üyelik 1 gündü, ortak unutunca bir günlüğü teneke paslanıverdiSiyirdim gönüller şen olsun ben oksitlenmeye razıyım SeerfHappy

Helal olsun sana ömerim, senin işte bu yönünü daha çok seviyorum gönüller bir olsun,AlkisAlkisAlkis
Benimkide zaten takılmaktı sana Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  VİP üyelik hakkında duyuru LeVrEkCi 15 3,208 07-12-2007, 15:51
Son Yorum: Kamil ILIPINAR

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi