26-06-2010, 15:33
waşşş tebrikler arabım tebrikler başkan 

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET
Trofe Geliyorrrrrrr
|
26-06-2010, 15:33
waşşş tebrikler arabım tebrikler başkan
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
26-06-2010, 15:38
LeVrEkCi yazdı:valla ben anlamam faruk abi ben arapın raporu görmek için bilgisayarı yanımda getirecem sende git tut olmadı tezgaha git resim çektir hazırlıgını yapkilosu kaca gidiyor sazanin.. insallah Huseyin satin alirken cok para harcamamistir...uzulurum yoksa ![]() ne de olsa degerli bir arkadasimiz ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-06-2010, 16:19
Albatros-gr yazdı:kilosu kaca gidiyor sazanin..off off abi cami duvar ilişkisini iyi kurmuşsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN artık seni kim kurtaracak bilmiyorum ![]()
26-06-2010, 16:45
LeVrEkCi yazdı:off off abi cami duvar ilişkisini iyi kurmuşsun ALLAH YARDIMCIN OLSUN artık seni kim kurtaracak bilmiyorumsen abi sen.. sen kurtaracaksin.. Allah- Allah.. muhabbeti baslatirken iyi ya.. simdi ne cekiyorsun kendini kenara.. sen demedin mi,satin almistir diye.. bende muhabbete, satin alinan sazan gibi atladim iste ![]()
![]()
26-06-2010, 16:46
Albatros-gr yazdı:sen abi sen..satın almıştır diye tek kelimemi göster hemen adımı isparici yapayım ![]() ![]()
26-06-2010, 16:48
LeVrEkCi yazdı:valla ben anlamam faruk abi ben arapın raporu görmek için bilgisayarı yanımda getirecem sende git tut olmadı tezgaha git resim çektir hazırlıgını yapbe ne yaw`? bu ne? okuma yazmamiz yokmu sandin? ![]() ![]()
![]()
26-06-2010, 16:52
Albatros-gr yazdı:be ne yaw`?iyi oku abi yawww faruk abi böyle diyor diyeyimde sen gör demek istedim, şimdi bizim burada ispariye spar diyorlar der gibi kıvırma lütfen ![]()
26-06-2010, 16:52
hem arap satın almıştır lafı nereden çıktı ki
![]()
26-06-2010, 16:55
LeVrEkCi yazdı:iyi oku abi yawww faruk abi böyle diyor diyeyimde sen gör demek istedim, LeVrEkCi yazdı:hem arap satın almıştır lafı nereden çıktı ki arap baligi tutmamistir`in devami.. satin almistir oluyor.. ben sadece cumleyi tamamladim.. cumleyi sen baslattin.. sucluyu bulmak icin ,juri talep ediyorum..tarafsiz bir heyet olacak.. cumleyi baslatan mi,yoksa tamamlayan mi kabahatli? ![]()
![]()
26-06-2010, 16:58
Albatros-gr yazdı: arap baligi tutmamistir`in devami..ya abicim iyide ben o cümlenin başında arapı arayayım faruk abi o balıgı arap tutmamıştır diyor dedim ben arap sae o balıgı tutmamışsındır demedimki ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|