Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trofe Geliyorrrrrrr
LeVrEkCi yazdı:valla ben anlamam faruk abi ben arapın raporu görmek için bilgisayarı yanımda getirecem sende git tut olmadı tezgaha git resim çektir hazırlıgını yap Siyirdim
dur ben şimdi bide arayıp [SIZE=4]faruk abi o balıgı arap tutmamıştır diyo diyeyimde tam gaz gelsin siteye Hehe[/SIZE]
bak abi burada o yazı Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:ya abicim iyide ben o cümlenin başında arapı arayayım faruk abi o balıgı arap tutmamıştır diyor dedim ben arap sae o balıgı tutmamışsındır demedimki Siyirdimhem o lafın sonu her türlü doldurulabilinir satın almak nereden çıktı bende jüri isterim ona göre Heheönce iyi oku abi sonra site polisini çagıracam ben Siyirdim

LeVrEkCi yazdı:bak abi burada o yazı Gulumse
kelime oyunu yapma...iki tane universitenin arka kapisindan ciktimSiyirdim..yemezler..
faruk abi o lafi demediki...o lafa orataya nihat levrekci atti...yes abi yes..o lafai ortaya sen attin..
hic simdi Dans
hemde site polisi senin adamin....tarafsiz bir polis..tarafsiz bir juri istiyorum..ona gore...
ben bahceye paragatlari yemlemeye gidiyorum...
hazirlanmama lazim..
gorusuruz..
sahi .sizde sazanin kilosu kac TL`ydi?Siyirdim
bizden daha mi pahalli diye sordum da
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:sen abi sen..
sen kurtaracaksin..
Allah- Allah..
muhabbeti baslatirken iyi ya..
simdi ne cekiyorsun kendini kenara..
sen demedin mi,satin almistir diye..
bende muhabbete, satin alinan sazan gibi atladim isteSiyirdim
tamam işte buradan çıktı muhabbet ben satın almıştır demedim faruk abi böyle diyor dedim Siyirdim
hem polis tarafsız adil kararlar verir benim adamım değil eğer benim adamım olursa kovarım taraflı davrandıgı içinHadiordanSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:kilosu kaca gidiyor sazanin..
insallah Huseyin satin alirken cok para harcamamistir...uzulurum yoksaSnifsinf..
ne de olsa degerli bir arkadasimizSiyirdim
ama sen burada resmen demişsin işte neyse sen pareketeyi yemle ben arapı sakinleştirmeye çalışırım artık Gulumse
Bul
AlkisYakışır kardeşime.Helaaaaaaaaaaaaaaaaaaal olsuuuuuuuuuuuuuunnnn...Alkis
BiggrinSefiomPartBalsHediye1583
Bul
tebrikler arabım güzel öpüçük kondurursun sazan kardeşe.AlkisSeerf
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanFaruk kardeş Nihat silmiş aradaki o mesajı bende gördüm "arab satın almıştır "yazıyodu nihatın mesajında.Siyirdimmod ya kendisi hemen silmiş ama ben de senin gibi silinmeden okudum.Hehe
(Ateşi verdik bakalım kim patlayacak)BoboHappyHeheHehe
yemezler bakın bakiim eksik mesaj yada editlenmiş mesaj varmış bahtsız tavlacım benim Hehe
Bul
Nihat bakıyorum da Ustam'a her konuda ''bahtsız tavlacı''m diyorsun.Hayrettin beyi yeni nick'ine mi alıştırıyorsun yoksa..Siyirdim
Bul
Lakerda yazdı:Nihat bakıyorum da Ustam'a her konuda ''bahtsız tavlacı''m diyorsun.Hayrettin beyi yeni nick'ine mi alıştırıyorsun yoksa..Siyirdim
alışsın abi ben kendi istegiyle değiştirsin dedim ama değiştirecegi yok Siyirdim(şaka biryana ustama ustam yakışıyorSeerf)
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanFaruk kardeş Nihat silmiş aradaki o mesajı bende gördüm "arab satın almıştır "yazıyodu nihatın mesajında.Siyirdimmod ya kendisi hemen silmiş ama ben de senin gibi silinmeden okudum.Hehe
(Ateşi verdik bakalım kim patlayacak)BoboHappyHeheHehe
Alkis iste gercegi soyleyen gercek bir dostAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi