04-07-2010, 03:43
Ellerin dert görmesin Ahmetcim.Ne güzel düşünmüşsün.

İstanbul Manzaraları
|
04-07-2010, 03:43
Ellerin dert görmesin Ahmetcim.Ne güzel düşünmüşsün.
![]()
04-07-2010, 14:41
teşekkürler ahmet çok güzel fotolar istanbul bambaşka bir şehir.
![]() ![]()
balığa hasret yaşamak zor
05-07-2010, 01:23
uzunum harika paylaşım tam kartpostallık kareler eline makinene sağlık
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
05-07-2010, 15:55
orhanekmekci yazdı:Paylaşım için teşekkürler Ahmet Eyvallah babacım.. yycolak yazdı:Ellerin dert görmesin Ahmetcim.Ne güzel düşünmüşsün.Ne demek abicim.. bahriyeli yazdı:teşekkürler ahmet çok güzel fotolar istanbul bambaşka bir şehir.Eyvallah ismailim istanbula her gidişimde geziyorum yinede doyulmuyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
05-07-2010, 15:56
ustam61 yazdı: Ah ustam ahh,, İstanbulu anlatamassın yaşamak gerekir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
05-07-2010, 15:57
yalova tatar yazdı:uzunum harika paylaşım tam kartpostallık kareler eline makinene sağlık Tatarım sende sağol istersen hemen kartpostal yapabilirsin serbest..
05-07-2010, 17:52
sana farketmez ahmet abi merdivenler normalden yüksekse sende normalden uzunsun
![]() bende böyle bir yerin varlıgından ilk kez haberdar oldum herkese açık biryermiki burası.. teşekkürler ahmet abi.
Çok güzel kareler Ahmet tebrikler..
İşim gereği şuradaydım buradaydım diye arasıra harika fotolar paylaşıyorsun.İşin kartpostalcılık mı yoksa.. ![]() Beyazıt Kulesi'ne lise öğrencilik yıllarımda iki kez ben de çıkmıştım (bir ara yangın kulesi de deniyordu yanılmıyorsam)..
06-07-2010, 09:49
Korkunç güzel resimler, buralardan defalarca geçmemize rağmen baktığımız yerden böyle görmemiştik. Keşke basamakları sayacağına bir kaç fazla resim çekseydin,
![]() ![]() ![]()
06-07-2010, 10:08
(Son Düzenleme: 06-07-2010, 10:13, Düzenleyen: Uzun_ahmet.)
LeVrEkCi yazdı:sana farketmez ahmet abi merdivenler normalden yüksekse sende normalden uzunsun Nihat sarıyer tarafından o kule gözükmez ama bogazın neresinde olursan ol Beyazıt tarafına yönünü döndüğünde en yüksek yapı orası zaten, İstanbul Üniversitesinin bahçesinde ve herkes giremiyor bize özel olarak açtılar ama grup olarak müracat edilirse tahminim açarlar sanıyorum hiç sormadım çünki..
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|