Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğazın Ustaları
Hafta sonu yine bir istanbul görevi ve oradaki Boğaziçi usta balıkçıları HARUN, FURKAN ve BİROL..

Güzel bir muhabbet ve ordan burdan yaklaşık bir birbuçuk saatlik zamanın geçmesi teşekkür ediyorum arkadaşlar..

Soldan sağa doğru Birol, Furkan, Ben, Harun

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
teşekkürler güzel bir gündü.. Seerf

tekrar görüşmek üzere ..
Bul
FuRkAn * yazdı:teşekkürler güzel bir gündü.. Seerf

tekrar görüşmek üzere ..

İnşallah tekrar görüşmek üzere..

Bu arada cuma yapan balık cumartesi akşam yoktu..Smile
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İnşallah tekrar görüşmek üzere..

Bu arada cuma yapan balık cumartesi akşam yoktu..Smile

yazın dengesiz balık bir var bir yok geçen hafta 4 gittim hep millete kova doldurdum resmen.
Bul
Güzel bir buluşma olmuş Alkis. Tebrikler sizlere.
Böyle ziyaretlerin devam etmesi dileklerimle.

Furkan yaz aylarında benim de rastladığım bir olay. Bazı akşam güzel balık alıyorsun, ertesi akşam balık çok az. Bir sonraki akşam da yine balık oluyor. Bunu birkaç defa yaşadım bende.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Serkanım böylesine dostluklar kolay elde edilmiyor ayrılırken bile zor geliyor,
Herkesin böylesine dostluklara bürünmesini canı gönülden istiyorum..
Furkan ve birolu ilk defa tanımama rağmen sanki yıllar öncesi dostmuşuz havası esti..
guzel bir foto..Alkis
hakikaten bogazin ustalari...Alkis
boyle bulusmalarin,cogalmasi dilegim ileAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Vay ... gerçekten de iyi balıkçılarla bir araya gelmişsin , tebrikler Alkis Hoş buluşma ve sohbetlerimiz daim olsun Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
3 usta arasına girip resim çektirdin sende oldun ustaa Seerf
ahmet abi merak ediyorum o ustaları sazan avına getirsen rapalalarla neler yapabilirler belkide mucize çıkartabilirler GulumseWinkSeerf
Bul
tebrikler böle dostlukların artması dileklerimle..Alkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi