Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul Manzaraları
Ellerin dert görmesin Ahmetcim.Ne güzel düşünmüşsün.Alkis
Bul
teşekkürler ahmet çok güzel fotolar istanbul bambaşka bir şehir.AlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
uzunum harika paylaşım tam kartpostallık kareler eline makinene sağlık AlkisAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
orhanekmekci yazdı:Paylaşım için teşekkürler AhmetAlkis

Eyvallah babacım..

yycolak yazdı:Ellerin dert görmesin Ahmetcim.Ne güzel düşünmüşsün.Alkis
Ne demek abicim..

bahriyeli yazdı:teşekkürler ahmet çok güzel fotolar istanbul bambaşka bir şehir.AlkisAlkis
Eyvallah ismailim istanbula her gidişimde geziyorum yinede doyulmuyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ustam61 yazdı:AlkisTeşekkürler Uzun um.İstanbul bir başka şehir.her semtinin ayrı bir güzelliği ayrı bir özelliği var.gündüzü başka, gecesi başka.Anlatmaya dil,yazmaya mürekkep kağıt yetmeyecek kadar değişik ve güzel bir yer.Paylaşımın için tekrar teşekkürler .AlkisSeerf

Ah ustam ahh,,
İstanbulu anlatamassın yaşamak gerekir..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:uzunum harika paylaşım tam kartpostallık kareler eline makinene sağlık AlkisAlkisAlkis

Tatarım sende sağol istersen hemen kartpostal yapabilirsin serbest..
sana farketmez ahmet abi merdivenler normalden yüksekse sende normalden uzunsun Gulumse
bende böyle bir yerin varlıgından ilk kez haberdar oldum herkese açık biryermiki burası..
teşekkürler ahmet abi.
Bul
Çok güzel kareler Ahmet tebrikler..
İşim gereği şuradaydım buradaydım diye arasıra harika fotolar paylaşıyorsun.İşin kartpostalcılık mı yoksa..Gulumse(şaka)

Beyazıt Kulesi'ne lise öğrencilik yıllarımda iki kez ben de çıkmıştım (bir ara yangın kulesi de deniyordu yanılmıyorsam)..
Bul
Korkunç güzel resimler, buralardan defalarca geçmemize rağmen baktığımız yerden böyle görmemiştik. Keşke basamakları sayacağına bir kaç fazla resim çekseydin, SiyirdimEllerin kolların dert görmesin, öpüyorum seni uzunum. Sağlıcakla, hayırlı görevler.AlkisAlkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:sana farketmez ahmet abi merdivenler normalden yüksekse sende normalden uzunsun Gulumse
bende böyle bir yerin varlıgından ilk kez haberdar oldum herkese açık biryermiki burası..
teşekkürler ahmet abi.

Nihat sarıyer tarafından o kule gözükmez ama bogazın neresinde olursan ol Beyazıt tarafına yönünü döndüğünde en yüksek yapı orası zaten,
İstanbul Üniversitesinin bahçesinde ve herkes giremiyor bize özel olarak açtılar ama grup olarak müracat edilirse tahminim açarlar sanıyorum hiç sormadım çünki..

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi