selam arkadaşlar fotokopici (erol) arkadaşımız düğün ve oğlunu ziyaret için izmir deler sağ olsun yalçınla buluşup beni aradılar buca hasanağa bahçesinde buluşup muhabbet ettik sağol erol oğlumuza hayırlı tezkereler.
sayın balıkçım izmire izmire gitmişken arkadaşlar sana çuprada tutdurur orda gerçekten dostluk kadar harika ve güzel bir şey yoktur bu anılar çok değerlidir daha dün birbirimizi tanımazken bak bu gün ne güzel arkadaşlıklar ortaya çıkıyor ben dostluğa ve arkadaşlığa diyorum
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
Erol Abi oğluna hayırlı teskereler ... Ayrıca İzmir ve dostlar sana çok yaramış
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
tüm arkadaşlara teşekkür ederim. yalçına ,fikretede sonsuz teşekkürler ederim. niye diye sorarsanız dostluklar görüşsekte görüşmesekte başka şey bence bizlerdede böyle bir bağ oluşmuş buna bir daha şahit oldum sanki kırk yıllık görüşüyorum zannettim.arkadaşlarıma ne kadar teşekkür etsem azdır.