Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
serpe ağı kullanılması
Yalnız arkadaşlar deniz için konuşuyoruz bu serpme ağı aksi takdirde içsularda serpme ağla amatör balıkçı avlanamaz. Denizde serpme zordur benim gibi kayalıklardan atarsanız parçalarsınız
Bul
dişlere dikkat edin atarken. öyle birini duymuştum,dişi kırılmasın diye serpmeyle bir suya atladığını anlatıyordu Smile)
Bul
teşekkür ederim ama video görüntüsü varsa çok makbule gecer.Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Bul
canlı kefal (yem için)yakalamanın birsürü yolu var.bence diğerlerini dene.serpmeye yemlik kefal takılacağını sanmıyorum.büyük kefaller takılır.onlarda yemelik olur.oda amatör balıkçılık olmaz.başka yöntemler isterseniz anlatabilirim.
Bul
Denizde serpme atılırken hiç görmedim. Görmek isterim... Biz ayak bileklerine gelen, en derin yeri diz kapaklarını geçmeyen derelerde serpme kullanırdık 8 kg'lık.. aslında atması çok basittir.. hem zaman geçtikten sonra da ağız yardımına ihtiyaç kalmaz... Hele bir karışlık, berrak bir suda atıp da içinde hapsolan balıkları seyretmenin verdiği zevk bambaşkadır.. Sen boşver denizi bir dere bul... Smile rasgele
Bul
Serpme bir başkadır başka keyiftir
Bul
Marjan yazdı:Denizde serpme atılırken hiç görmedim. Görmek isterim... Biz ayak bileklerine gelen, en derin yeri diz kapaklarını geçmeyen derelerde serpme kullanırdık 8 kg'lık.. aslında atması çok basittir.. hem zaman geçtikten sonra da ağız yardımına ihtiyaç kalmaz... Hele bir karışlık, berrak bir suda atıp da içinde hapsolan balıkları seyretmenin verdiği zevk bambaşkadır.. Sen boşver denizi bir dere bul... Smile rasgele
Amatör balıkçılıkta yemlik tutmak için kullanılan ağlar haricinde ağ kullanmak yasaktır.
Uyan var mı...yok
Bul
Selim abi biraz açıklama yapmakta fayda var zan altında kalmak istemiyorum..Smile Bahsettiğim dereler.. Tokat'a Çamlıbel tarafından girişte "Geyraz" adı ile bilinen ve kolay kolay hiç bir insanın elinin uzanamayacağı yerler... Ağcılığa (deniz dahil) sonuna kadar karşıyım.. Olta atılmasının hiç ama hiç mümkün olmadığı yerlerde (özellikle benimde altını çizerek bahsettiğim yerler gibi) sudaki canlıların gelecekleri için bir tehdit oluşturmayacağı yerlerde avlanmak ne kadar olabilir ki? Yasaklara uymak insani bir vazifedir elbette... (ah çocukluğum ah, bahsettiğim zamanlar 15 yaşlarındaydım.) Şimdi olsa yine o dereye serpme atar mısın diye sorsalar .... Evet atarım..
Bul
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Serpme ağı atı linki aşağıdadır.

[youtube]XOpAy-FodGk[/youtube]
Bul
gayet güzel fakat bana göre biraz farklı.. tşk
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi