Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tavlacı aranıyor tavlacı
bırak ozan yaww başka zaman oynarız canım sıkıldı bu forumculuk bana göre değil yakındır bırakacam bıktım milletle ugraşmaktan.
Bul
hayırdır abi yaw ,oldu bişiler galiba ,ben uğraşırım her türlü diyeceğim ama neyse olaya fransızken fazla lakırdı etmeyeyim Wink
Bul
tamam abi gördüm,, bana susmak düşer ..Hehe
Bul
ustam61 yazdı:[quote=LeVrEkCi]ben galibiyetine laf söyelmyorum ki helal olsun hileylede olsa yendi onu tebrik ettim zatende koskoca ustam bu yawww yaptı ya yanınada seni alarak hemde ona çok güldüm işte

[quote=LeVrEkCi]1-hile yok 1-0 nasıl 2-0 oldu??? uyuyormuydun o ara
2-bende bozacının şahidi dedim hatırlıyorsan
3-evet hileylede olsa yenildim işte
4-evet anlamıyorum şansa yendim hep ustamı 8-10 kere

[quote=LeVrEkCi]gülmekten otnayamadımki bütün konsantrasyonum gitti

[quote=LeVrEkCi]asıl bunu merak ediyorum şte o zaman ne diycekti hayır 1 el daha mı diyecekti ki kesin öyle demeyecekti
Yokluğumu fırsat bilmiş,beni atmışsın acemi.bizim buralarda sünnet olacak çocukların ağzına kocaman bir lokum verilir ki ağzı tatlansın acıyı hissetmesin.bizde senin ağzına bir lokum verdik ,kasayı alacam sandındı.yokkkkk öyle yedirmezler adama bir kasayı.
sen kendin "pes et" e basmadınmı?bu kadarmı biliyosun bu tavlayı?bir pul alırsın eline oyun olur dersin.pul almadan adama oyun yazmaz mars yazar sistem.
sen masa açtın 1 oyunluk.karizman yok konuşamadın. ben açtım masa sen konuşasın diye.3 oyunluk.oyunlar 1-1 olunca 5 oyunluk bir masa açtım bende sayıları sistem saysın diye.
Erdekte yaptığın gibi burda da mızıkcılık yaptın gene.ne çamur bir adamsın sen ya.arabım da misafir olarak geldi.şöyle oyna böyle yap demedi onada sürdün karayı.(oda sanki beyazdı da)Heheyapma böyle nihat ım.sen acemilerle oyna da karizmanı yükselt hem.
doğru yaww karizma yükselmesi lazım Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tamam abi gördüm,, bana susmak düşer ..Hehe
ben susamıyorum işte bi sussam sanaldada reeldede daha çok arkadaşım olacak da iyimi olacak emin değilim o nedenle susamıyorumm Baby
Bul
abi ben sanaldaki tavladan ustayı acemiyi anlayamam, şöyle yüz yüze bakacaksın, kaçak mı oynuyor,vurkaç yapıyormu inceleyeceksin ondan sonra maç olur, tavla öyle herkesle oynanmazkiSiyirdimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:abi ben sanaldaki tavladan ustayı acemiyi anlayamam, şöyle yüz yüze bakacaksın, kaçak mı oynuyor,vurkaç yapıyormu inceleyeceksin ondan sonra maç olur, tavla öyle herkesle oynanmazkiSiyirdimHappy
tavla öyle herkesle oynanmaz bu doğru işte ortak tavla bence yeri geldi risk alınması gereken yeri geldi kaçak oynanması gereken bir oyun,
önce karşındakini inceleyeceksin ne yapıyor nasıl oynuyor diye sonra ondan öğreneceklerini ögreneceksin sonra yenebiliyorsan yeneceksin Gulumsegerçekten zevkli bir oyun tavla ve herkes hakkını veremez bu oyunun.
Seerf
Bul
valla abi ben yenilmeyi bile göze alarak ,eğer bütün pullarım kendi saham içinde değil ve toplamaya başlamadıysam vur kaç yapmam, nedenini bilmiyorum ,azıcık hainlik gibi geliyor galiba ama ,,işte eyle Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:valla abi ben yenilmeyi bile göze alarak ,eğer bütün pullarım kendi saham içinde değil ve toplamaya başlamadıysam vur kaç yapmam, nedenini bilmiyorum ,azıcık hainlik gibi geliyor galiba ama ,,işte eyle Siyirdim
yeri geldi vur kaç da yapacaksın yeri geldi kaç kaç da yapacaksın ama önemli olan yeri geldiğinde yapmak her zaman yaptınmı karşındaki zevk almaz oyundan.
ben 10 yaşlarında öğrendim bu mereti ve çok insanla oynadım zevk vermeyenle devamlı kaçak oynayanla 2. kez hayatta oynamam.
ustamın oyunu güzel ona 10 puan verdim ama Siyirdimleventte iş yok çömez bilmiyor tavla oynamayı Gulumse
Bul
bu arada levent dedimde ona bu hafta bir balıklar tutturacam kısmetse kendi bile şaşıracak GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kayıp aranıyor... yycolak 42 4,822 27-08-2009, 07:37
Son Yorum: yycolak
  4 Yaşında Kız Çocuğu kayıp Aranıyor Lapsetur 13 2,687 18-04-2009, 17:47
Son Yorum: bucalı alper
  kayıp aranıyor istavritci 15 3,102 27-03-2008, 19:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  aranıyor yalova tatar 4 1,559 05-02-2008, 00:15
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü: