Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir Avcı Bayramı
kutlarım sizleri böyle etkinliklerle yaşam başka oluyor avclık spor maksadıyla yapıldığı sürelerde çok zevklidir hayırlı olsun
Bul
Avcı bayramınız kutlu olsun arkadaşlarAlkiskazasız belasız av dönemi geçirmenizi dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
BABUÇ yazdı:kutlarım sizleri böyle etkinliklerle yaşam başka oluyor avclık spor maksadıyla yapıldığı sürelerde çok zevklidir hayırlı olsun

Fahrettin abi teşekkür ederim, avcılık ve atıcılık tabiiki spor tarafı daha yüksek basıyor..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Avcı bayramınız kutlu olsun arkadaşlarAlkiskazasız belasız av dönemi geçirmenizi dilerim.Rastgele.

Eyvallah babacım çok teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hayırlı olsun uzunum bayramınız kutlu olsun güzel bir etkinlik. Spor, dostluk,dayanışma hepsi bir arada.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
avcı bayramınız kutlu olsun.böyle etkinlikleri duydukça gördükçe mutlu oluyorum.selamlarAlkis
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
hayırlı olsun kazasız iyi avlar diliyorum.Affet
Bul
Bende bi kara avcısı olarak tan avcılık bayramınızı kutlarım kazasız belasız bi sezon dilerim dostlar kısmet olursa bu sene tavşana gelecez inşallah.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Bayramınız kutlu,yeni sezonunuz hayırlı olsun arkadaşlar..
Bul
kazasız belasız bir sezon dilerim hayırlı olsun..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Woiwodia 10 4,195 19-05-2013, 22:40
Son Yorum: mariner8

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi