Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lefkada tatilim...
AlkisTebrikler arkadaş , az olmuş ama öz olmuş Seerf
orada Adnan aretliklen balıkçılık yapmadınızmı ? oraları balığın bol olduğu yere benziyor , birdahaki sefere daha çok günlü tatiller dilerim Seerf
Bul
mariner8 yazdı:AlkisTebrikler arkadaş , az olmuş ama öz olmuş Seerf
orada Adnan aretliklen balıkçılık yapmadınızmı ? oraları balığın bol olduğu yere benziyor , birdahaki sefere daha çok günlü tatiller dilerim Seerf
tesekkurler Arkadas.. bizim tatilimiz sadece 3 gunluk idi...balikciligi fazlasi ile ,gunluk hayatimizda yapiyoruz..burada tatilin,sahillerin ,gecenin..zevkini cikarmaya calistik...
az gun oldugundan ,gunlere o kadar cok sey sigdirmaya calisiyorduk ki..gunler yetmedi..
bu nedenle yanlis anlasilmasin, bu gunler icinde en sevdigimiz hobiye balikciliga yer yoktu..her sey ailece tatile aitti...
sizlerede bundan iyi tatiller dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
allah içine sindirsin faruk abi güzel tatil yapmışsınız çok güzel resimler harika yerlerAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
abi, güzel bir tatil olmuş... fotolar bunu gösteriyor. deniz akvaryum gibi. o ilk fotodaki mavilik ve senin yüzünün suya yansıması denizin ne kadar temiz olduğunu anlatıyor. harika yerler. sen balıkçılığı, paragatçılığı bırak artık. artık tatile ver kendini.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
bahriyeli yazdı:allah içine sindirsin faruk abi güzel tatil yapmışsınız çok güzel resimler harika yerlerAlkisSeerfAlkis
tesekkurler Ismail..
naxos 5 yazdı:abi, güzel bir tatil olmuş... fotolar bunu gösteriyor. deniz akvaryum gibi. o ilk fotodaki mavilik ve senin yüzünün suya yansıması denizin ne kadar temiz olduğunu anlatıyor. harika yerler. sen balıkçılığı, paragatçılığı bırak artık. artık tatile ver kendini.
tesekkurler Hakan..
aynen dedigin gibi,,akvaryum gibi bir deniz..
balikcili birakmadan,bir hafta bir firast yakalayabilsem..cok-cok iyi olacak ta...olmuyorSnifsinf
saglik olsun...artik,emeklilikte insallah..herhalde..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Böyle güzel kareleri nasıl kaçırmışım hayret Hadiordan

Abi gerçekten de süper yerlere gitmişsiniz Gulumse İnsanın kanını kaynatan bir deniz ve doğa gördüm . Özellikle de denizin kabarmış haline bayılırım , tabi teknede değilsem Siyirdim Bu tarz bir denizi sadece Karadeniz'de denk gelmiştim .Allah sağlıkla nice tatilleri nasip etsin Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Böyle güzel kareleri nasıl kaçırmışım hayret Hadiordan

Abi gerçekten de süper yerlere gitmişsiniz Gulumse İnsanın kanını kaynatan bir deniz ve doğa gördüm . Özellikle de denizin kabarmış haline bayılırım , tabi teknede değilsem Siyirdim Bu tarz bir denizi sadece Karadeniz'de denk gelmiştim .Allah sağlıkla nice tatilleri nasip etsin Affet
tesekkurler Nedim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ...::erdek turan köyü tatilim::... tomy77 52 13,271 24-04-2010, 04:06
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi