Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tavlacı aranıyor tavlacı
izmaritten başka balık tutamaz o yaw Siyirdim
Bul
turnuva iyi olur ustam ramazanda geceleri yapalım bi turnuva katılmak isteyenler arasında elemeli bir turnuva güzel olur..önceden kuralları ve maç sayısını burada belirler katılmak isteyenlerle uzun sürecek bir turnuva yapabiliriz puan usülü olur aynı futbol ligi gibi kim kaç sayı aldıysa o kadar puan alır herkes birbiriyle oynar ve 20-30 gün sonunda şampiyon çıkartırız Seerf
Bul
siteye olmaz hayrettin abi biryer belirleyip turnuva yaparız aslında facebook en ideal kolay girilebilen bir yer ama masada konuşulamaması sorunu var gerçi bu diğer yerlerdede olabliyor olmadı face de oynar msn den konuşuruz,
diyelim 10 kişi katıldı 1 kişi notları tutacak herkes birbiriyle 1 parti 5 oynayacak her alınan 1 puan 1 puan değerinde olacak mesela 5-4 biten oyunda kazanan 5 kaybeden 4 puan alıp listeye yazılacak bu şekilde herkes birbiriyle oynadığında herkes 10 maç yapmış olacak sonunda toplanan puana göre sıralama yapılır 1. 6 ay vip olur eğer vipse başka birşey bulunur GulumseSeerf
Bul
ustam61 yazdı:SiyirdimNihat ım sizin oralarda bir kıraathane (kahvehane) ayarla ,haftada bir gelir orada turnuva yaparız.Siyirdim.siteye koyalım daki amaç girdiğin sitede masa bulamıyosun.illa üye olmak gerekiyor.belli bir puandan sonra yazmaya izin veriyor vs.vs.önce bir kahve ile anlaşalım.tavla oynayacaklar oradan nick alsınlar.(bence gamyun net daha uygun.çünkü orada seni yeniyorum)sonra konuşalım turnuvayı,ödülünü.HeheHehe
benim için farketmez heryerde oynarım işin eğlencesindeyim ben Gulumsehem ogün sular akmıyordu burada o nedenle yenildim ben Siyirdimbirdaha olmaz Bobo
Bul
ustam bir daha yenme , bir kere yendin avatarı bıraktı, ikincisinde maazallah interneti iptal ettirir falan,sebep olma yaniSiyirdimHappy
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ustam bir daha yenme , bir kere yendin avatarı bıraktı, ikincisinde maazallah interneti iptal ettirir falan,sebep olma yaniSiyirdimHappy
ne alakası var yaww ortak tavlayla avatarın alakası yok kızgınlıgım başkasınaydı boşver haketmeyenler için yapılan şeylerinde anlamı yok aslında ya neyse.
Bul
o değilde acemi tavlacıya yenilmiş 2-3 kez yarım bırakmış ustam bak onları anlatmıyor hiç acemi anlattı geçende teknede yenilince interneti kesiliyor dedi çok güldüm öyledir o 1 i 2 sayar bazende dedimSiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:o değilde acemi tavlacıya yenilmiş 2-3 kez yarım bırakmış ustam bak onları anlatmıyor hiç acemi anlattı geçende teknede yenilince interneti kesiliyor dedi çok güldüm öyledir o 1 i 2 sayar bazende dedimSiyirdim
okudukça yüzüde kızarıyordur şimdi ustamın yaww keşke yazmasaydım Siyirdim
Bul
yine kaşıntı başlamış bu işin sonu tavla masasında biterSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
yuh be yaw bir dokun bin ah işit olmuş ,ortak döktürmüş Siyirdimyaw ortak sana takılmaya da korkuyorum artık çiziği yiyeceğim diye haaHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kayıp aranıyor... yycolak 42 4,823 27-08-2009, 07:37
Son Yorum: yycolak
  4 Yaşında Kız Çocuğu kayıp Aranıyor Lapsetur 13 2,687 18-04-2009, 17:47
Son Yorum: bucalı alper
  kayıp aranıyor istavritci 15 3,103 27-03-2008, 19:50
Son Yorum: LeVrEkCi
  aranıyor yalova tatar 4 1,559 05-02-2008, 00:15
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü: