Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazanlara Devam
Pazar gecesi erhan abim , erdem ben tekrar sazlıbosnaya gittik. Bu sefer gölün farklı bir noktasını denemek istedik. Gittiğimiz yer gölün daha da ortalarıydı ve oldukça derindi. Orada israil sazanlarından kurtuluruz diye düşündük fakat malesef kurtulamadık. Gene israil sazanı yakaladık. Sadece bir tane kara sazan yakalayabildik. Balkların çoğunu sabah hava aydınlanırken aldık ve günü 9 sazanla kapadık. Bir daha kendi yerimizden vazgeçmemeye karar verdik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Sazanları özledim...
Bul
Tecrübe olmuş ruşan yer değişimi onu yapmasan bazı şeyleri öğrenemezdin. Tebrikler daha büyük ve çok avların olması dilekleriyle.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Tebrikler Rusan..
tum ekibede selamlar..
denizde de baligin en guzel yeme daldigi saat gun dogarken veya gun batarken..
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
HAŞİM77 yazdı:Tecrübe olmuş ruşan yer değişimi onu yapmasan bazı şeyleri öğrenemezdin. Tebrikler daha büyük ve çok avların olması dilekleriyle.Alkis

Teşekkürler Haşim abi. Bu sene oradan trofe alıcam dedim alana kadar bırakmıcam o gölün peşini Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Albatros-gr yazdı:Tebrikler Rusan..
tum ekibede selamlar..
denizde de baligin en guzel yeme daldigi saat gun dogarken veya gun batarken..
daha da bollarina
rastgele

Aleykümselam Faruk abi. Tatlı suda aslında saat pek de belli olmuyor. Mesela bi gün öğleden sonra 12 tane almıştık gece ve sabah tek bir balık alamamıştık. Geçen sefer neredeyse hepsini gece aldık. Bu sefer de gece tek tük aldık ama sabah 5 tane ard arda aldık. Anlamadım gitti.
Sazanları özledim...
Bul
bazen yer değiştirmek iyidir rusan bazende kötüdür Gulumseorada istediğinizi bulabilirdiniz o zaman süper olurdu,bunu bende yapıyorum bazen başka takımlar başka meralar deniyorum ama sonunda kendi takım ve meramda en iyiyi buluyorum.
boş dönmemişsiniz ya olanada şükür..
manzara çok güzelmiş,bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Rusan bakıyorumda israilin kökünü kazımaya karar verdiniz.Wink
Ama öyle deme bazen yer değiştirmekte fayda var inşallah daha iri ve yerli sazanlardan alırsınız..
Rastgele..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
LeVrEkCi yazdı:bazen yer değiştirmek iyidir rusan bazende kötüdür Gulumseorada istediğinizi bulabilirdiniz o zaman süper olurdu,bunu bende yapıyorum bazen başka takımlar başka meralar deniyorum ama sonunda kendi takım ve meramda en iyiyi buluyorum.
boş dönmemişsiniz ya olanada şükür..
manzara çok güzelmiş,bereketli olsun rastgele AlkisSeerf

Teşekkürler Nihat abi, bir daha ki sefere gene kendi meramı denicem. Boş donmesek de gene israil sazanları canımı sıktı malesef.

Nihat abi aslında orda bir organizasyon olabilir. yer çok güzel kamp falan kurabiliriz. bir kaç sıkıntı dışında pek bir sorun çıkmaz. israil sazanları yuzunden aç kalmamız da imkansız Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Rusan bakıyorumda israilin kökünü kazımaya karar verdiniz.Wink
Ama öyle deme bazen yer değiştirmekte fayda var inşallah daha iri ve yerli sazanlardan alırsınız..
Rastgele..AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Ahmet abi , zaten bir daha ki sefer yanımda solucan da götürcem 1 olta ile sırf israil sazanı yakalıcam. keşke bitirmek mümkün olsa ama ne kadar yakalarsam kardır bizim için.
Fırsat olsa aslında daha da denemeler yapabilirim fakat en azından bu sezon garanti yerde deneyeceğim şansımı. seneye balıklar iyice azalabilir çünkü.
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Teşekkürler Nihat abi, bir daha ki sefere gene kendi meramı denicem. Boş donmesek de gene israil sazanları canımı sıktı malesef.

Nihat abi aslında orda bir organizasyon olabilir. yer çok güzel kamp falan kurabiliriz. bir kaç sıkıntı dışında pek bir sorun çıkmaz. israil sazanları yuzunden aç kalmamız da imkansız Gulumse
neresi oluyorki tam olarak rusan burası?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,361 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,659 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Kaldığımız yerden devam selchuk 10 1,943 06-11-2012, 20:21
Son Yorum: ALTAYLI
  Boğaz'da at-çek'e devam 01.10.2012 ® FuRkAn * 22 3,579 04-10-2012, 08:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Mırmıra devam mariner8 33 6,842 21-09-2011, 15:17
Son Yorum: xfisher
  15.08.2011 sazana devam sciftcan 9 1,773 17-08-2011, 01:36
Son Yorum: mariner8
  ispendeğe levreğe devam harun77 13 2,987 20-09-2010, 08:42
Son Yorum: yycolak
  Rapalaya Devam Yemli Tutmuyoruz.. FuRkAn * 22 4,529 14-11-2009, 02:11