Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sazanlara Devam
tebrikler Rusan afiyetle,SeerfAlkis yaw bu israilin sazanıda bozuyor herşeyi, ama boşver tutarken dünyadan bir israilli daha eksildi diye düşünürsen zevkli olabilirSiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:AlkisTebrikler Ruşan .inşallah aklındaki trofeyi tutarsın.yer değiştirmek bazen işe yarar ama seyyah da olmamak lazım."burada vurmuyor yer değiştirelim" dersen sen önde balık arkada devamlı gezersiniz.bulduğun ilk yer en iyi yerdir. sudaki balık sürekli yemlenmek için gezer.senin olta attığın yerede gelecektir.tekrar tebrikler.
Nihat ım sen ancak Arab ımın yakaladığı balığı görürsün.tatlısuda hele hele sazan yakalaması senin gibi tuzlucunun işi değil. herkes bildiğini yakalasın.HeheHehe
hay nihat kadar balık kaçırasın inşallahhhhhhhhhh Hehe
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:tebrikler Rusan afiyetle,SeerfAlkis yaw bu israilin sazanıda bozuyor herşeyi, ama boşver tutarken dünyadan bir israilli daha eksildi diye düşünürsen zevkli olabilirSiyirdim

Sonuna kadar katılıyorum Ömer abi Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Ruşan,bu israil sazanları nedeniyle aç kalmayız demişsin lezzeti nasıldır bu balığınGulumseinşallah bi trofe sazanda sana rastgelir inşallah.Afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Ruşan,bu israil sazanları nedeniyle aç kalmayız demişsin lezzeti nasıldır bu balığınGulumseinşallah bi trofe sazanda sana rastgelir inşallah.Afiyetler olsunSeerf

Teşekkürler Orhan abi, lezzeti aslında güzel değil ve çok kılçıklı en fazla buyudugu boy da bu kadar. Ama oyle bır ortamda lezzetlı oluyor gecen hafta yedık pek de kötü gelmedi.
Sazanları özledim...
Bul
ustam61 yazdı:Siyirdimnerdeeeeee halan kurban olsun sana.oltama yakalansada baksak bir kaçırıyormuyum.Nihat kadar sazanı yakalarımda elimden kaçırırmıyım be.göletin etrafını tavaf eder gene çıkarırım ben onu.HeheHehe
eh ben duamı ettim tutta kaçır inşallahhhhhh Siyirdim(şaka maka trofe bir balık kaçırırsan bana çok küfür edersin heralde Siyirdim)kulaklarım çınlarsa senden bilecem aynen iade edecem Hehe
Bul
rusan ellerine sağlık, İsrail lerin kafasına kafasına bin, her yerde bunlar aldı başını gidiyor.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
bakın arkadaşlar bu balıklarla yaşamayı öğrenin her yeri sardılar kurtuluş yokSnifsinf
rusan güzel balıklar daha irilerine inşallahAlkis.bunlar büyüyorlar emin ol ben 1,5 -2 kg civarı 2 adet tuttum.nihat abinede bi zahmet söyle; ben fesatlanmam onun gibi... 15 kg tutmassa üzülürüm. ben üç sene bekleyemem alışkanlık yaptıSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bakın arkadaşlar bu balıklarla yaşamayı öğrenin her yeri sardılar kurtuluş yokSnifsinf
rusan güzel balıklar daha irilerine inşallahAlkis.bunlar büyüyorlar emin ol ben 1,5 -2 kg civarı 2 adet tuttum.nihat abinede bi zahmet söyle; ben fesatlanmam onun gibi... 15 kg tutmassa üzülürüm. ben üç sene bekleyemem alışkanlık yaptıSiyirdim
sen tut ben zevk yaparım dostum inşallah her gidişinde dahada büyüyerek trofeler tutarsın Alkissen ne tutarsan ben 1 gram altındaki tuttugum sazanı salarım (de rusan arap abine SiyirdimHehe)
Bul
vay rusanım çok hızlısın valla iki tarafada yetiştiriyonSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23.09.2016 tahsinm.kefallere devam. tahsinmersin 20 1,439 28-09-2016, 16:22
Son Yorum: MaVrUşGiL
  uzun aradan sonra paylaşıma devam (LEVREK) SpinAvcısı 17 2,711 16-11-2015, 19:33
Son Yorum: orhanekmekci
  Kaldığımız yerden devam selchuk 10 1,988 06-11-2012, 20:21
Son Yorum: ALTAYLI
  Boğaz'da at-çek'e devam 01.10.2012 ® FuRkAn * 22 3,636 04-10-2012, 08:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Mırmıra devam mariner8 33 6,960 21-09-2011, 15:17
Son Yorum: xfisher
  15.08.2011 sazana devam sciftcan 9 1,810 17-08-2011, 01:36
Son Yorum: mariner8
  ispendeğe levreğe devam harun77 13 3,031 20-09-2010, 08:42
Son Yorum: yycolak
  Rapalaya Devam Yemli Tutmuyoruz.. FuRkAn * 22 4,611 14-11-2009, 02:11