Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Fosil balık hayret düşürüyor
Alaska'da bulunan dünyanın en yaşlı yaratıklarından biri olan dev balık görenleri hayrete düşürdü.
Alaska'da bulunan dünyanın en yaşlı yaratıklarından biri olan dev balık görenleri hayrete düşürdü.
Yaklaşık 30 kilo ağırlığında ve 110 santimetre uzunluğundaki kaya balığı Bering Denizi yakınlarındaki Pribilof adasında denizin 2100 fit altında yakalandı.
[attachment=4809]
90 ile 115 arası yaşı olduğu tahmin edilen kaya balığının bilinen en yaşlı deniz yaratıklarından biri olduğu edinilen bilgiler arasında...
alıntı net haber
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
bu kayabalığının geçmiş yıllarda biraz daha küçüğünü tutmuşlardı.Ama şu bir gerçekki.Derinlerde daha ne canlılar ve ne boyda olanlar vardır.
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bu balık Bahri arkadaşımın peşine düştüğü balıklardan. Onun bahsettiği dip balıklarıda böyle ürkütücüydü...Bu arada 10kg dan aşağı cıkmaması normal, o kadar derinde yaşamak için 90 100 yıllık tecrube gerekiyor demekki
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
GURHAN yazdı:Bu balık Bahri arkadaşımın peşine düştüğü balıklardan. Onun bahsettiği dip balıklarıda böyle ürkütücüydü...Bu arada 10kg dan aşağı cıkmaması normal, o kadar derinde yaşamak için 90 100 yıllık tecrube gerekiyor demekki 
evet tecrübe ve dayanıklılık gerekitor bahri eminim buraya bi tane asacak bekliyorum bahri,hako birde kamil abiden dev balıklar bekliyoruz
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
güzel balık ne çorba çıkar ondan be helal olsun tutana .
Yorumları: 845
Konuları: 15
bayağı ihtiyarmış güzel paylaşım
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
valla benim yakalamak istedigim bir tur degil ,benim su an kafamdaki bir sefer deneme firsati oldugum balik turu blue eye cod dedikleri balik
benzemiyor degilde ,yarin bugun cok kisa bir zamanda yakalamayi cok umit ediyorum ,butun imkanlarimla ne gerekliyse hazirliklarim hazir ,hava durumunu bekliyor ,isallah kismet olcak .benim hedef belli
Yorumları: 1,372
Konuları: 32
bahri ozmen yazdı:valla benim yakalamak istedigim bir tur degil ,benim su an kafamdaki bir sefer deneme firsati oldugum balik turu blue eye cod dedikleri balik
benzemiyor degilde ,yarin bugun cok kisa bir zamanda yakalamayi cok umit ediyorum ,butun imkanlarimla ne gerekliyse hazirliklarim hazir ,hava durumunu bekliyor ,isallah kismet olcak .benim hedef belli
Merak ve sabırsızlıkla bekliyoruz Bahri. Sende bu azim ve inat varken tutacağına inanıyorum.Hadi hayırlısı rast gele. Paylaşım için teşekkürler Nihat.