Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbullu denizini özlüyor.
28 Ağustos 2010 Cumartesi günü,
saat 10:00-14:00 arasında,
Büyükada'da, Adalar Belediyesi'nin desteği ile
Adalar Müzesi açılış etkinlikleri çerçevesinde toplanıyoruz.

Bakırköy, Kadıköy, Bostancı, Büyükada, Heybeliada,
Burgazada ve Kınalıada Su Ürünleri Kooperatifleri başta olmak üzere
İstanbullu kıyı balıkçılarımız, sivil toplum liderleri,
akademisyenler, aşçı, şef ve işletmeciler...
yani denizlerine düşkün tüm İstanbullu'nun katılımı ile
oluşacak bu mecliste, balıklarımız, balıkçılığımız konuşulacak.

İstanbullu olmanın bizlere sağladığı öncelik ve
beraberinde gelen sorumluluk çerçevesinde
üzerimize düşen görevler konuşulacak,
çözümler aranacak.

Müsait misiniz o gün,
siz de katılır mısınız aramıza?
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
[Resim: logolar.png?__nocache__=1]
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
dün gelen mailime şimdi baktım.belki siz istanbullular için geç kalınmış olabilir,ama ben genede paylaşmak istedim.
bu mail,fikir sahibi damaklardan gelmiştir.
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Paylaşıma teşekkürler tahsinGulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
paylasim icin tesekkurler TahsinAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
umarım çözüm ve çözümler üretilir en önemlisi hayata geçer..
Dalış Eğitmeni
Bul
Tahsin sağol arkadaşım.Alkis İstanbul'lular gelsinlerde çöplerinin nereden çıktığını bir görsünler. Sanki Marmara denizi sadece onların.Hadiordan İstanbul'lular denizini özlüyormuş.
Önce temiz tutmasını öğrensinler.Ben Marmara'nın güneyinde bir sahil köyünde yaz'ı
geçirmekteyim her dalgalı denizden sonra sahilde toplanan çöpleri tırmıklıyoruz.
Tabi yerleşim yeri olmayan yerlerde çöpten geçilmiyor.Bilseydim bu konunun açılacağını
bu gün fotoğraflayıp yüklerdim İstanbul'un çöplerini. Ondan sonra temiz deniz isterler.
(tabi sözüm denize çöp dökenlere.)Poşetler,çocuk bezleri,kadın pedleri,oltaya gelenler.
(Geçenlerde oltama battal beden kanatlı gece boyu takıldı.) Bu konudan en çok biz muzdaribiz.Snifsinf
Temiz deniz istiyorlarsa çöp dökmesinler yeter.Nayirolamaz

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Bu ve buna benzer etkinliklerin denize kıyısı olan illerimizdede yapılması dileğimle.Paylaşım için teşekkürler İsmailAlkis
Bornova - izmir
Bul
iskorpit-xx yazdı:Tahsin sağol arkadaşım.Alkis İstanbul'lular gelsinlerde çöplerinin nereden çıktığını bir görsünler. Sanki Marmara denizi sadece onların.Hadiordan İstanbul'lular denizini özlüyormuş.
Önce temiz tutmasını öğrensinler.Ben Marmara'nın güneyinde bir sahil köyünde yaz'ı
geçirmekteyim her dalgalı denizden sonra sahilde toplanan çöpleri tırmıklıyoruz.
Tabi yerleşim yeri olmayan yerlerde çöpten geçilmiyor.Bilseydim bu konunun açılacağını
bu gün fotoğraflayıp yüklerdim İstanbul'un çöplerini. Ondan sonra temiz deniz isterler.
(tabi sözüm denize çöp dökenlere.)Poşetler,çocuk bezleri,kadın pedleri,oltaya gelenler.
(Geçenlerde oltama battal beden kanatlı gece boyu takıldı.) Bu konudan en çok biz muzdaribiz.Snifsinf
Temiz deniz istiyorlarsa çöp dökmesinler yeter.Nayirolamaz
bu ne yazık heryerde böyle sadece istanbul halkı değil nereye gitsem bu caillik var sadece istanbul kalabalık oldugu için dikkat çekiyor.
bu tarz organizayonlar daha sık yapılmalı belki ileride daha bilinçli bir toplum olabiliriz.
Bul
Keşke sadece İstanbulda değil her kıyı kentinde bu etkinlikler yapılsa.
Teşekkürler İsmailcim.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi