Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30.08.2010 eşkina,karagöz,ispari,iskorpit
kardeşim bereketli olsun.güzel balıklar.afiyetle yersin inşallah.bende senle konuştuktan sonra kurtlandım levreğe gittim.3 .tane ispendek 600 650 gr. civarında .balıkları yakalayınca hemen sen geldin aklıma inanki..daha bol avlar dilerim.rasgelsin..AlkisAlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Ozan eskina cok guzel..afiyet olsun..
konunu anlatimi da bir o kadar guzel tesekkurler..Alkis
hele ,okuyorum tam o an kepce arabada demezmisinSiyirdim..bak simdi dedim..gitti balik..fakat senin kismetin mis...
daha da buyuklerine ve bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun Ozan,güzel balık almışsın.Afiyetle.
Bornova - izmir
Bul
Ozan tebrikler , eşkina yakışıklıymış bayağı,, sen uyumadığın zaman iyi balık yakalıyormuşsun yawSiyirdimAlkisSeerf
Bul
Tebrikler Sevgili Ozan..

Ne kadar da güzel anlatmışsın..Ellerine sağlık..Bereketli olsun..

Rastgele..
Bul
okudum bendede stres kalmadı kardeşim sayende ne stres kaldı ne sıkıntı Gulumseben tutmuş kadar oldum balıkları..bereketli olsun kardeşim devamıda glsin inşallah Alkis
Bul
ozan abicim gerçekten karışık ve güzel bir av olmuş hepsinden ayrı ayrı bir zevk daha bi başkadır sanırım. ama eşkina fevkulade gözüküyor. daha iyilerine inşallah.rastgeleAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
Çok güzel balıklar.

Afiyet olsun.
Bul
şerpa yazdı:maşallah ozan güzel olmuş valla stresi atmışsınızdır gelmediğime pişman oldum şimdi.

BALIK and OZAN yazdı:yine gideriz kanka orasını çok beğeneceksin,sıkma canını.

FuRkAn * yazdı:Güzel balıklar tebrik ederim..

arada bir yokla boş bırakma meraları devamını dilerim afiyet olsun..
tamam kardeşi boş bırakmam..teşekkürler.
bucalıfikret yazdı:ozan eline sağlık güzel rapor balığı ben yakalamış gibi oldum teşekkürler avlanacak bölgeyi bildinmi balık iğnededir afiyet olsun rast gele.
evet abi merayı iyi biliyorum her zaman balık yapar.teşekkürler.saygılar.
yalova tatar yazdı:ozanım bereketli olsunAlkis erolun iğneleride değişseydin kös kös oturmuştur orda arkadaşım yaw Siyirdim
abi istemedi boşver dedi aynen köskös oturdu beni seyretti...ama yorgundu be abi..yapacak bişi yok..teşekkürler saygılar..
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun ozan güzel bir karışık olmuş Alkis
saolasın teşekkürler.
MaVrUşGiL yazdı:Ozanım mavruşu kapmışsın Alkis güzel av olmuş tabi muhabbeti cabası, tebrikler.
mavruş çok sağlamdı dostum öyle böyle değil,sen beni 2 kiloluğunu çekerken görecektin rüya gibi..saygılar.
ANTALYALI07 yazdı:ozan tebrikler balıklar şahane,eşkida süper bonus olmuş,eline sağlık.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
ben teşekkür ederin dosyum..keşke hergün tutsak hergün paylaşsak..saygılar..
Kamil ILIPINAR yazdı:bu kadar uğraş ve mücadeleden sonra avı güzel bitirmek zevkli olmuştur devamı rastgele
tabi ki insan boş dönünce hevesi kırılıyor,güzel oldu abicim..saygılar..
Seerf
Bul
kaya yazdı:kardeşim bereketli olsun.güzel balıklar.afiyetle yersin inşallah.bende senle konuştuktan sonra kurtlandım levreğe gittim.3 .tane ispendek 600 650 gr. civarında .balıkları yakalayınca hemen sen geldin aklıma inanki..daha bol avlar dilerim.rasgelsin..
teşekkürler abicim aklına geldiğim için,ben oraya baba levrekleri almaya gelicem sen merak etme.sana rastgele diyeyim,ne balıklar alıyosun şuraya koymuyosun milletin gözü gönlü açılır be abi...saygılar sevgiler..
Albatros-gr yazdı:Ozan eskina cok guzel..afiyet olsun..
konunu anlatimi da bir o kadar guzel tesekkurler..
hele ,okuyorum tam o an kepce arabada demezmisin..bak simdi dedim..gitti balik..fakat senin kismetin mis...
daha da buyuklerine ve bollarina
rastgele
balık tutmayı çok seviyorum öyle hikayeden zevksizce av yapmam..hepimiz böyleyiz burada ama bazımızda daha ağır basabilir..hep hayal ediyorum şöyle hiç daha önce gitmediğim,keşfedilmemiş yerlerde balık tutmak..saygılar.
orhanekmekci yazdı:Bereketli olsun Ozan,güzel balık almışsın.Afiyetle.
sağolasın orhan abi saygılar..
tedirgin SaZaN yazdı:Ozan tebrikler , eşkina yakışıklıymış bayağı,, sen uyumadığın zaman iyi balık yakalıyormuşsun yawSeerf
tabiki kardeşim aynen senin gibi..saygılar.
aygroup yazdı:Tebrikler Sevgili Ozan..

Ne kadar da güzel anlatmışsın..Ellerine sağlık..Bereketli olsun..

Rastgele..
teşekkür ediyorum.saygılar..
LeVrEkCi yazdı:okudum bendede stres kalmadı kardeşim sayende ne stres kaldı ne sıkıntı Gulumseben tutmuş kadar oldum balıkları..bereketli olsun kardeşim devamıda glsin inşallah

ustam61 yazdı:tebrikler Ozan kardeş.balıklar güzel gözüküyor.üşengeçlik yapmasak da elimize olta ile kepçeyide alsak keşke.bende de öyle oluyor.kepçeyi götürdüğümde balıklar kuzu gibi sakin geliyor kepçeye iş düşmüyor.nasılsa kullanmıyorum diyosun sen misin diyen.kepçeyi almaya gitsen balık gidecek gitmesen zaten gidecek.kadere kısmet diyosun çoğu gidiyor kepçesizlikten.tekrar tebrikler.afiyet olsun.
abi çok teşekkür ediyorum,hikayesizde tadı olmuyor raporların,iğneyi görsen dudağındaydı kaçsa kaçardı ama benim oldu...saygılar..rastgele..
OZGUR__C yazdı:ozan abicim gerçekten karışık ve güzel bir av olmuş hepsinden ayrı ayrı bir zevk daha bi başkadır sanırım. ama eşkina fevkulade gözüküyor. daha iyilerine inşallah.rastgele
kardeşim temennin için çok teşekkür ediyorum.zaman bulabilirsem bu sene güzel balıklar tutarız.buradada paylaşırız.sevgiler
nihatkr yazdı:Çok güzel balıklar.

Afiyet olsun.
abicim teşekkür ediyorum saygılar..
Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eşkina avı ..20.09.2016 kengin 28 1,789 26-09-2016, 20:10
Son Yorum: expert0540
  08/07/2014 akşam suyunda karagöz,istavrit.. BALIK and OZAN 18 4,035 24-08-2014, 12:25
Son Yorum: Avcı Altan
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,972 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  selimiye karagöz. bucalıfikret 14 2,832 12-09-2013, 13:01
Son Yorum: Cahit Acun
  Çanakkale Karagöz & Sarıgöz Avı Macerası kılçık 43 6,685 16-08-2012, 20:50
Son Yorum: bucalıfikret
  Eşkina, Hanos ve Kefal.. ortaya karışık.. xfisher 37 4,732 14-07-2012, 02:30
Son Yorum: xfisher
  15/06/2012 eşkina avı BALIK and OZAN 31 4,336 20-06-2012, 11:24
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Marmarada karagöz avı muhammer41 39 5,996 30-01-2012, 18:11
Son Yorum: muhammer41
  iskorpit avı aahmet 32 5,349 06-07-2011, 17:35