Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daİwa ve tackle house rapalalari
aygroup yazdı:Tamam ..Tamam..Allah keyfini hiç bir zaman bozmasın..Affet
Bugün işyerinde baya dalgınmışım anlaşılanSiyirdimSmileSeerf
Bul
levend yazdı:Bugün işyerinde baya dalgınmışım anlaşılanSiyirdimSmileSeerf

Sağlık olsun sevgili Levend.Bazen hepimiz olmadık hatalar yapmıyor muyuz? Kucak dolusu sevgiler...
Bul
Cahit Acun yazdı:Sağlık olsun sevgili Levend.Bazen hepimiz olmadık hatalar yapmıyor muyuz? Kucak dolusu sevgiler...
Cazibelerine kapılıp noktayı atlamışım şu durumda epey uygunmuş fiyatları.Nasıl edineceğimizi öğrenirsek bunlardan almak isterim.Selamlar
Bul
levend yazdı:Cazibelerine kapılıp noktayı atlamışım şu durumda epey uygunmuş fiyatları.Nasıl edineceğimizi öğrenirsek bunlardan almak isterim.Selamlar

plat.co.jp tıkla..
Bul
[quote=Cahit Acun]plat.co.jp tıkla..[/quote Teşekkürler.Gulumse
Bul
Elektrikçi kardeşime matematikten ne kadar yüklenmişsiniz.Kendi uzmanlık alanını sınasaydınızya.WinkSmile
Bul
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler kardeşim.Türkiye'de bu rapalalar yok.Fiyatı ise 2.520 YEN..

levend yazdı:Cahit bey işyerinde çayımı yudumlarken sizin rapalalar alemine gittim güzel rüya gibi hepsi...Tabi finale gelince çay boğazıma takıldıSmile4371.444 Türk lirası........İdare edecek tekne ve motor parası...SmilePaylaşımınız için teşekkürler.Çok güzeller...
yukarida nasil hesap yaptiginiz bilmiyorum..
fakat bu gun Serkan(crannium)ile asagidaki fotodakinin fiyatini yabanci satis sitesinden baktik..22 evro
[Resim: sl17fgltdshoalofsardine.jpg]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
yukarida nasil hesap yaptiginiz bilmiyorum..
fakat bu gun Serkan(crannium)ile asagidaki fotodakinin fiyatini yabanci satis sitesinden baktik..22 evro
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bu sahteyi bende çok sevdim ama yapacak bir şey yok.Bu işten anlamıyorum.Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Daiwa 2013 kataloğu Cahit Acun 13 2,561 11-02-2013, 11:30
Son Yorum: SpinAvcısı
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,733 26-12-2010, 23:09
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi