Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
adembaba yazdı:Fikret ustanın anlattıgı gibi çok güzel bir gün geçirdik.fakat saat 14.00 dan sonra manisa ekibi çogunlugu manisaya dönelim deyince bizde uymak zorunda kaldık,çünkü tek araç ayarlanmıştı 16 kişi olarak manisa yolunu tuttuk,biz gittikten sonra çok güzel bir eylence olmuş,arkadaşlar kusura bakmasınlar,ismail,özhan,ben kalmak istiyorduk.bu muhabbet hiç kaçarmı aklına yanayım bu insanların,ne varsa şu manisada kaçalım diye tutturdular .bidahaki sefere hiç kimseyi karıştırmadan gelmek lazım,eskişehir,ankara,çankırı ve sakaryadan katılan arkadaşlarada çok teşekkür ederim.

Ademciğim bizler teşekkür ederiz, erken kaçmanız bizler içinde üzücü oldu, kalanlar akşama kadar kıyıdan tekne ile avlanmaya devam etti. açıktan aldığımız balıklardan daha güzel balık ta oldu. En güzeli ise bir arada ve daha güzel sohbet imkanları yakaladık. Şansınız yokmuş kalmamakla çok şek kaçırdığınızı bilmenizi isterim, İnşallah bir dahaki sefere. Herkeze selam. sağlıcakla rastgele.
Yorumları: 74
Konuları: 1
Harikadostluklar bir araya gelmiş harika resimler Allah tekrarını nasip etsin
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzel olmuş tebrikler arkadaşlar bundan sonra sağlık problemi harici hiç bi org kaçırmıyacağıma SÖZ veriyorum ...

muratım thişört ten bende isterim ama M olsun .seninki gibi xxel olmasın(ekstra layç)
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
Tek kelime ile "TEBRİKLER"..Allah devamını getirsin..Resimler için ellerine sağlık Fiko..
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bizim gibi katılmak nasip olmayan arkadaşlara inşallah bir daha ki sefere katılmak nasip olsun

.
bu dostluğun getirdiği muhabbeti kaçırdığım için inanın çok pişmanım.bütün gün orada olmak istedim.inşallah bir dahaki sefere denk geliriz.
oraya kadar gelen tüm arkadaşların ayaklarına sağlık,
balık tutup fotoğraflayıp yayınladıkları için ellerine sağlık,
güzel muhabbetler yaptıkları için ağızlarına sağlık ve
yediler içtiler afiyetler olsun.
bizlerede banları yaşattıkları için teşekkür etmek kaldı.
hepiniz sağolun varolun.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tahsinmersin yazdı:bizim gibi katılmak nasip olmayan arkadaşlara inşallah bir daha ki sefere katılmak nasip olsun
.
bu dostluğun getirdiği muhabbeti kaçırdığım için inanın çok pişmanım.bütün gün orada olmak istedim.inşallah bir dahaki sefere denk geliriz.
oraya kadar gelen tüm arkadaşların ayaklarına sağlık,
balık tutup fotoğraflayıp yayınladıkları için ellerine sağlık,
güzel muhabbetler yaptıkları için ağızlarına sağlık ve
yediler içtiler afiyetler olsun.
bizlerede banları yaşattıkları için teşekkür etmek kaldı.
hepiniz sağolun varolun.
eyvallah thasinim gelirken inciraltına yanına çay içmeye geleçektik malum yalçın işe geç kaldı.
Yorumları: 220
Konuları: 17
tüm katılanları kutluyorum.

allah muhabbetimizi eksik etmesin.bende orada olmak isterdim sohbet etmek için ama maalesef bende bu işi yaptığım için sizin gibi,balık tutkunu arkadaşlarla denizdeydim. olsun yinede aynı bölgede olduğunuzu görmek beni mutlu etti.
yalnız bir konuda hatalı davranmışsınız balığa çıktığınız tekneden avlanmak hakikatten maharet ister 2-3 metre yüksekte avcılık zor iş.ama keyif kısmına diyecek sözüm yok tek kelimeyle süper bir tekne.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
sizleri görmek için inan çok bekledim.
hep telefonum çalacakmış gibi hazır bekledim.