Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardımmm lütfen
2-3 gündür klavye sorunu yaşıyorum yazı yazamıyoum ne yazarsamyazayım tuşlar tambasmıyor boşluk vereiyorum özellikle sesli haflerde sorun yaşıyorum laptopun harici dahili klavyelerinde aynı sorun var internetten arştırdım aynı sorunu yşaya çok insan vr ama çözüm bulan yok format atıp düzelmiyomuş.
(doktora gidince sorunu anlatırken sorun kalmazmış ya şimdi bu yazıyı yazarken sorun az oldu Siyirdim)
harici klavyedemi sorun dedim çıkarttım laptorun klavyeden yazayım dedim aynı sorun devam etti.ne yapmak lazım bilen varmı??
Bul
senin harici klavleyle ilgili değilki sorunun laptop klavyesinde bir sorun var istediğin harici klavyeyi tak düzelmez..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
su, çay, çöp v.s girmiş olabilir temizlemeyi dene bakalım..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bendede oluyodu bazen klavyeyiyi tersten bi kaç vuruyom çer çöp dökülüyo içinden eğer fazla oldumu gidiyom 15 tl ye bi klavye alıyom kurtuluyom.Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
valla şimdi dövdüm klavyeyi laptoun ama gördüğünüz gibi sorun devam edyr hergün burad yazı yazan biriolarak zor durum
Bul
sorunun coplerden olacagını sanmıyorum.
coplerden olsa ya yazar yda hıc yazmaz.
yanı sorun klavyeden degıl eger klavyeden olsa harıcı klavye taktıgında duzelırdı.
bence sorun laptoptan kaynaklanıyor.
laptop hıc kullanmadım ama fare-klavye ayarlarına bı goz gezdır derım abı.
ya bıldıgım bı sıte var sırf teknolojı uzerıne uye ol derdını yaz yardımcı olurlar ben nezaman sıkıssam oraya yazıyorum hemen cevaplıyorlar cozuyorlar sorunu.
sıte ısmını verım dıorum ama reklam olurmu acaba dıye cekınıyorum.
veya olmadı en son care olarak ısletım sıstemını tekrar yuklemek olacak.
Bul
musty34 yazdı:sorunun coplerden olacagını sanmıyorum.
coplerden olsa ya yazar yda hıc yazmaz.
yanı sorun klavyeden degıl eger klavyeden olsa harıcı klavye taktıgında duzelırdı.
bence sorun laptoptan kaynaklanıyor.
laptop hıc kullanmadım ama fare-klavye ayarlarına bı goz gezdır derım abı.
ya bıldıgım bı sıte var sırf teknolojı uzerıne uye ol derdını yaz yardımcı olurlar ben nezaman sıkıssam oraya yazıyorum hemen cevaplıyorlar cozuyorlar sorunu.
sıte ısmını verım dıorum ama reklam olurmu acaba dıye cekınıyorum.
veya olmadı en son care olarak ısletım sıstemını tekrar yuklemek olacak.
özelden gönderirmisin siteyi bibakiim,teşekkürler.
Bul
gonderdım abı.
sonrasında bı lınk daha gonderdım aramaman ıcın klavye bolumunun topiğini de gonderdım abı
Bul
Hocam sanırım klevye ayarlarında bi karışılık olmuş, bu küçük bi virüsle ya da hatalı tuşa basmaktanda olabilir bildiğim bi yöntemi söyliyeyim. Sesli harflerde sorun yaşıyorsan Spaces Tuşunun sağındaki Ctrl Tuşu ile Sol tarfataki CTRL tuşunun Üstündeki OK tuşuna aynı anda bas sonra test et inşallah tahmin ettiğim sorunsa düzelir.
İnşallah faydalı olur.Gulumse
Bul
ustam61 yazdı:Nihat ım Confusedorunun klavyede mausda değil.işletim sistemindeki ofis proğramında.bir word sayfası aç oraya yazmaya dene.eminimki orayada yazamayacaksın.ofis proğ. kaldır yeniden yükle umarım düzelecektir.
hayrettın abı sorunun ofıs programlarıyla ılgılı olacagını sanmıyorum.
ofıs programlarının bu soruna nden olacagını hıc duymamıstım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi