Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Youtube Artık Serbest
Kapatma kararını veren mahkeme Youtube yasağını kaldırdı!

Yaklaşık 2.5 yıldır kapalı olan Youtube video paylaşım sitesi, Atatürk'e hakaret içeren videoların kaldırılmasıyla yeniden erişime açıldı. Kapatma kararını veren mahkeme Youtube yasağını kaldırdı.
International Licencing Service isimli şirketin, Atatürk'e hakaret içeren videoların siteden kaldırdığını ve Youtube'un açılması için hafta başında Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na (BTK) ve mahkemeye başvurulacağını açıklamasının ardından gözler, BTK ve Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) çevrilmişti.
Sitede Atatürk'e hakaret içeren toplam 10 video yayınlandığını belirtenTİB yetkilileri, 'Bu videolardan büyük bölümü daha önce kaldırılmıştı. Son olarak sitede 4 adet video bulunuyordu. Yaptığımız kontrolde bu 4 videonun da kaldırıldığını tespit ettik. Videoların kaldırıldığı bilgisini savcılığa ve mahkemeye bildireceğiz." açıklamasını yapmıştı.
TİB'den gelen bilirkişi raporuna göre kararı yeniden değerlendiren Ankara 1. Sulh Ceza Mahkemesi, siteye erişim yasağını kaldırdı.

Bul
eyvallah saol mustafa haber için Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
sende sağ ol abıSeerf
yasagın kalkması ıyı oldu artık bıkmıstım her gırecegımde dns ayarı yapıp cıkınca tekrar eskı halıne getırmektenHadiordan
dns ayarını elle yaptıgım zaman youtube ye gırıyordum ama buseferde sıteye gıremıyordum hata verıyordu.
ama rtık oyle bı dert kalmadı.dırek gırmek gıbısı varmı yaaa
Bul
Bilgilendirme için teşekkürler MustafaAlkisbende dns ayarlarını bozmuşdum nasıl geri alınıyor MustafaGulumse
Bornova - izmir
Bul
Bilgilerndirme için teşekkürler. daha saygılı daha yaşanabilir bir dünya oluşması temennisiyle...
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
orhanekmekci yazdı:Bilgilendirme için teşekkürler MustafaAlkisbende dns ayarlarını bozmuşdum nasıl geri alınıyor MustafaGulumse
orhan abı dns ayarının yapıldıgı yere gelebılıyormusun?
bulamam dersen ona gore en basından anlatıcamSmile
Bul
musty34 yazdı:orhan abı dns ayarının yapıldıgı yere gelebılıyormusun?
bulamam dersen ona gore en basından anlatıcamSmile
Oraya geliyorum,rakamları yazman yeterliGulumse
Bornova - izmir
Bul
rakama gerek yok abı zaten dns ayarı yaparken oraya rakamlar yzılıyor normalde orada rakam olmaması gerekıyor.kendı orjınal halı de odur zaten.
bunun ıcın ıse 'DNS sunucu adresını otomatık olarak al' butonun ıcını tıkladıktan sonra tamam dıyeceksın.boylelıkle ordakı rakamlar kalkmıs olacak.sonrada tum sayfaları tamam dıyerek kapatıyorsun abı.
Bul
şimdiye kadar seftem yoktu bakalım şimdi nasıl girebilcem yardım lütfen.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:şimdiye kadar seftem yoktu bakalım şimdi nasıl girebilcem yardım lütfen.Alkis
nasıl bı ayrdım ıstıyosun abı anlayamadım
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  YouTube açık Lakerda 16 2,915 28-03-2008, 18:05
Son Yorum: yalova tatar
  Sakarya' da Herşey Serbest ! Boğaziçi 21 3,891 28-11-2007, 12:07
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Türk Denizcisi Artık Sahipsiz Değil AFALA 2 2,210 25-04-2007, 21:43
Son Yorum: eşref sürek
  Balıkçılar da avladığı balığı artık tanıyamıyor LeVrEkCi 10 3,122 22-04-2007, 00:11
Son Yorum: yakamoz7
  Kurslar artık uzakyol veremeyecek AFALA 2 1,493 27-03-2007, 00:29
Son Yorum: mudanya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi