Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guner arkadasim sansliymis
3/11/2010 Imaret limani...
Sabah dukkandan Guner arkadasim gecti..hic programimiz yoktu,baliga gidermiyiz..gideriz dedik.Hemen 200 mamun siparis ettik.
Saat 15:30..Limandan rotamizi74 dogru mercan merasina cevirdik.Deniz sut-liman.
Saat 16:00..Kahveler Kahveyapildi,oltalar suya atildi.Daha kalamar icin saat erken fakat ,onlari da(kalamar sahtelerini)suya atayim dedim,ve attim.Aradan 10 dakika gecmedi,2 kalamarHi.Bu arada oltada ufak balik vuruyor veya tutuluyor denize iade ediliyordu.Az sonra guzel mercanlar da Alkisgelmeye basladi.Mercanlarin ,arasinda guzel karagozler de geldi...ki bu boy karagozlerden hic bu merada tutmamistim..demek ki bizim Guner arkadas sansliymis...Alkis
Saat 18:30..Baligin vurmasi kesti...bu kadar yeterli dedik,limanin yolunu tuttuk.
Guner`in sansi sizlerde de olsun76

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkis Tebrikler arkadaşlar Alkis
Güner aretlik gördünmü bak İmaret denizinin bereketini ? hiç meşe denizine benziyormu ? Siyirdim şaka bir yana çok güzel balıkçılık yapmışınız bravo size Alkisbereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Günerle beraber deyince bende karıştırdımHappyGüner arkadaşına selamlar.Balıklar gayet güzel ve iriler maşallah.Kalamar bu günlerde 16dan sonra av vermeye başladı sizdede durum aynıymış.Bu arada Ahmetin olsun senin olsun raporlarda kupes,izmarit,mandagöz,ispari gibi haramileri göremiyorum bu balıklar yokmu yoksa fotaya koymuyormusunuz.Benim iflahımı kesti bunlarSiyirdimBereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler arkadaşlar Alkis
Güner aretlik gördünmü bak İmaret denizinin bereketini ? hiç meşe denizine benziyormu ? Siyirdim şaka bir yana çok güzel balıkçılık yapmışınız bravo size Alkisbereketli ve afiyet olsun Seerf

orhanekmekci yazdı:Günerle beraber deyince bende karıştırdımHappyGüner arkadaşına selamlar.Balıklar gayet güzel ve iriler maşallah.Kalamar bu günlerde 16dan sonra av vermeye başladı sizdede durum aynıymış.Bu arada Ahmetin olsun senin olsun raporlarda kupes,izmarit,mandagöz,ispari gibi haramileri göremiyorum bu balıklar yokmu yoksa fotaya koymuyormusunuz.Benim iflahımı kesti bunlarSiyirdimBereketli afiyet olsunSeerf
tesekkurler Ahmet..tesekkurler Orhan abi..
bizdeki derinlikler 10-15 metre arasi..meraya gore..
senin dediklerinden bizde yok Orhan abi..sadece bizde ispari,ufak hanos ve kucuk karagozler..bizim haramiler oluyor

sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Tebrikler abi hastayım su kırmızılara ahhh ahh Alkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
günerin şansına güzel balık çılık yapmışsınız .faruk AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Vallahi maşallahın var Faruk abi. Tebrikler. Karagözler Güner abinin kısmeti ama senin sevgililerin hala orda. Allah mutluluğunuzu bozmasın AlkisAlkisAlkis.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
balıklar cok guzel gorunuyorlar abı afıyet olsun AlkisSeerf
Bul
faruk abi,güner abiyle beraber çok güzel bir av yapmışsınız.kalamarlar,özelliklede mercanlar şahane.bizde bu cumartesi tekne ile çıkacaz inşallah,bizim şansımızda güner abinin şansı kadar iyi olur.paylaşım için teşekkürler..bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Faruk abi hakikatten dediğiniz gibi şansınız yerindeymiş kalamarlar mercanlar çok güzel olmuş bereketli olsun..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28 Ağustos 2015 çeşme. Arkadaşım Mehmet ile Salih Reis 21 2,449 09-10-2015, 22:14
Son Yorum: tahsinmersin
  DR Güner ile balıkçılığımız mariner8 31 5,746 15-09-2010, 21:40
Son Yorum: Dr.Güner

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi