Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.amatorbalikci net facebook da.
arkadaşalar facebook da www.amatorbalikci.net olarak bulunmaktayız orayada bekliyoruz.
Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook
Bul
AlkisAlkisAlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordanhadi oradan.facede online olduğun zaman bile sorulara cevap vermiyosun.sabahtan beri bağırıyoruz yöneticimiz uyuyormu diye.Siyirdim
sen laf attığında ben çevrimdışıydım yaww sonradan geldi mesajın yoksa cevap vermezmiyim Gulumse
Bul
ben cevap verdi sana hayrettin 76
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
evet arkadaşlar burada her hangi bir link kaynaklı arızalarda facebook ta da ordayız en çok beğenilen sayfa olursak herkesin kendi face sinde ilk sırada durur Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen laf attığında ben çevrimdışıydım yaww sonradan geldi mesajın yoksa cevap vermezmiyim Gulumse
Yaşlandı yaşlandı idare et.
Bul
murki yazdı:Yaşlandı yaşlandı idare et.
amcaoğlu bana göre yaşlılık yaşı 85 dir ama bu moruk 49 unda bunadı baksana işi gücü bana iftira atmak,tuttugum herşeye nereden satın aldın diyor gözüyle gördü merayı neler tuttugumu kaçırdıgımı hala ugraşıyor işte benle..Siyirdim
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanArtizzzzz.kameraya bakacam diye balıkları kaçıran artizzz.Lüferi kılçığı ile yiyen artizzz.Artiz ki ne artist.HeheHehe
valla yaww o kamera yaktı bizi ogün beeee Siyirdim
alacam kamera gözlük başka çaresi yok Gulumse
Bul
hayırlı olsun.AlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
AlkisAlkisHayırlı uğurlu olsun.AlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  amatorbalikci.net hakkında herkes okusun lütfen fish or die 35 6,958 11-12-2009, 14:43
Son Yorum: yalova tatar
  ---facebook da www.amatorbalikci.net--- LeVrEkCi 59 7,075 09-10-2009, 09:22
Son Yorum: Zıpkıncı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi