Gürhan ve Serkan ile telefon la konuştuk uzun olta ile güzel lüfer var dediler hatta cep telefonuna sms ile de resim gönderdiler tuttukları balıkları güzel lüfer tutmuşlardı bende İşyerinden Ferit arkadaşım ile birlikte narlı ya Gürhan larla beraber balık tutmaya gittik Narlı dan sandal kiraladık sabah 07:00 gibi narlı da idik önce çaylarımızı içtik sonra doğru balığa ilk önce yanımızda getirdiğimiz zarganaları uzun olta kaşıklı takıma takarak gezdirmeye başladık yarım saat kadar gezdik balık alamayınca Gürhan ile Serkan canlı zargana tutmak için mera değiştirdiler bizde Ferit ile birlikte merayı biraz daha gezdik baktık balık yok Gürhan a telefon açtım lüfer yok sizden ne haber dedim zargana var dedi bizde canlı zargana tutmak için mera değiştirdik ipekli takımımızı ayarladık suya saldık zargana tutmaya başladık güzel zargana vardı çok sayıda zargana tuttuk benim aklıma zargana takımı gezdirirken bide rapalla gezdirmek geldi bende 3 lü fırdöndü arkasına 7 kulaç 30 luk misina arkasına rapallamı bağladım 50 gram kurşun kullandım zargana tutma hızında motorumu kullanıyordum ki balık rapallaya yapıştı ama lüfer gibi fazla hırçın bi balık değildi ama ben genede oltayı boşlamadan çektim sandala yaklaştı baktım ki güzel boy bi palamut tu Ferit le baya bi sevindik bunlar tek gezmez dedim defalarca aynı merada gezdik fakat başka palamuta raslamadıkGürhanlara telefon açtım onlarda da bi şey yokmuş sabah ki merada canlı zargana ile avcılık yapıyorlardı bizde yeteri kadar zargana tuttuk sizin yanınıza geliyoruz dedik gittik uzun bi süre canlı zargana gezdirdik ama lüfer yoktu bizde torpil deniz anası ile karagöz yakalayalım dedik mera değiştirdik fakat karagöz de yoktu tekrar canlı zargana ile uzun olta ile gezdik ama balık tutamadık sabah 07:30- akşam 05:00 a kadar balıkçılık yaptık sandaldan hiç inmedik sandalı limana çektik kahveye oturduk sandal kiraladığımız abi dün akşam merada gırgır vardı balığı topladı dedi bakalım kısmet bidaha ki sefere kalsın zarganalar sayesinde genede zevkli bi gün geçirdik dostlarla olunca balıkçılık ikinci plana kalıyor inşallah sizler çok daha güzel balıkçılık yaparsınız saygılar.
EL OLTASI:mantara sarılı 100 mt 60 lık misina.
TAKIM: 3 LÜ fırdöndü arkası 5-7 kulaç 30 luk misina arkası kaşıklı uzun olta takımı
YEM:Canlı zargana
KURŞUN:300 Gram.
RAPALLA:YOZURİ CRISTAL MİNNOW LEMON 7 CM.
EL OLTASI:mantara sarılı 100 mt 60 lık misina.
TAKIM: 3 LÜ fırdöndü arkası 5-7 kulaç 30 luk misina arkası kaşıklı uzun olta takımı
YEM:Canlı zargana
KURŞUN:300 Gram.
RAPALLA:YOZURİ CRISTAL MİNNOW LEMON 7 CM.
Şerif Eren
YALOVA
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994)
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=