Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lodos gitti havalar soğudu
Bu sabah işim nedeniyle Karaburuna gittim havanın soğuması buradada kendini hissetirmeye başladı,uzun süredir sisli havada yola cıkmamışdım nasip bugüneymişGulumse
1 foto lodos nedeniyle tekneyle denize çıkamayınca cayımı alıp kıyıdan takıldım
2-3 Bozdağın Karaburundan görünüşü
3-4 sise girmeden Karaburun
6 Bozdağın Küçükbahceden görüntüsü
Herkese sağlıklı günler dilerim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
kışı bile harika nasıl kışsa tabi bize göreAlkisgörüntüler güzel orhanbabaAlkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:AlkisBu güzel görüntüler için teşekkürler Orhanbaba.AlkisSeerf
Çankırınında kış fotolarını senden bekliyoruz HayrettinAlkisilgin için bende teşekkür ederimSeerf

Kamil ILIPINAR yazdı:kışı bile harika nasıl kışsa tabi bize göreAlkisgörüntüler güzel orhanbabaAlkis
Bizim kışımızda böyle oluyor kamilHappykarlı kış fotolarıda sizlerden artık.İlgin için teşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abicim miss gibi tertemiz hava, biz şehirde kurum kokusunu solumak zorunda kalıyoruz.
Kıskanmamak elde mi ki Snifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim miss gibi tertemiz hava, biz şehirde kurum kokusunu solumak zorunda kalıyoruz.
Kıskanmamak elde mi ki Snifsinf
Aynen Salih,tertemiz mis gibi havası var,birde sessiz sakin yerSeerf
Bornova - izmir
Bul
Babacım aynen burlardada havalar buğün dahada soğumaya başladı, resimler süper ellerine sağlık, Nasıl kıyıdan iş yapabildinmi bişeyler oldumu..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Orhan abim çok güzel yerlermiş
insanın ömrüne ömür katar
senin orarlara niye kaçtığın belli oldu
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
bugün gerçekten soğuk bir hava var orhan baba güzel görüntüleri bizlerle paylaştığın için teşekkürler sıçak çaya devam.AlkisKahve
Bul
Kaptan sen kıyılayıp elinde çay; iyotu solumuşsun yine.Burası buzzz gibi.Evden dışarı adım atmadım daha..Gulumse
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Babacım aynen burlardada havalar buğün dahada soğumaya başladı, resimler süper ellerine sağlık, Nasıl kıyıdan iş yapabildinmi bişeyler oldumu..

Hava yarından itibaren biraz daha soğuyacakmışSiyirdimallah dışarda çalışanların yardımcısı olsun.Rüzgar kuvvetli olduğundan sende gördün koyun solundaki kayalıkları kendime siper ettim balık derse at boş çek yaptımHappy
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lodos öncesi ve sonrası orhanekmekci 18 3,478 29-11-2008, 23:44
Son Yorum: robinson987
  havalar sogudu hasta balıkcı 6 1,656 07-11-2007, 01:41
Son Yorum: Ruhan Ozgen

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi