30-04-2007, 15:17
ben cok yerler gezdim az cok,ben istediklerimi yapiyorum,aliyorum.simdilik sorun yok."))
amatör balıkcıların rezilliği ( 5 cm istavrit avı)
|
30-04-2007, 15:17
ben cok yerler gezdim az cok,ben istediklerimi yapiyorum,aliyorum.simdilik sorun yok."))
30-04-2007, 15:22
HakoAVUSTURALYA yazdı:ben cok yerler gezdim az cok,ben istediklerimi yapiyorum,aliyorum.simdilik sorun yok."))evine bir kedi al bak fikrin degisir hahahahahaha belediyeden ceza yicektim nerdeyse kediyi nufusa gecirmedim diye
30-04-2007, 15:25
heheheehee,kedileri sevmem,
30-04-2007, 17:59
Bu işi yapanlara amatör balıkçılar dersek bu güne değin bu forumda açtığımız birçok konuya ters düşeriz. Onların adına ne deriz bilemem ama bazı arkadaşlar gerekeni az bile söylemişler.Ben başta Alico'ya ve diğer arkadaşlara katılıyorum. Bu işi cidi hazırlanmış yasalarla ve uygulayıcılarla çözmek gerekiyor. Bizden istenen o kadar çok evrak ve malzeme varken sokaklara tüküren,çevresini kirleten, eline ne geçerse denize atan bu saygısızl ve duyarsızlara yaptığımız her uyarıda başımıza iş alıyoruz. Toplu yaşama bilinci gelişmemiş bu zavallı varlıklar ne kıraça'dan anlar nede insanlıktan. Malesef malesef malesef
30-04-2007, 19:02
Arkadaşlar o şahıslara Amatör Balıkçı denilemez.
Ben Amatör Balıkçıyım.Yasak zamanda avlanmam,serbest zamanda boy ve ağırlık sınırları içerisinde veya kg. sınırları içerisinde avlanırım.Atmam gerekenden fazla olta atmam,olması gerekenden fazla kanca takmam,Tüm canlılarda olduğu gibi ; yavru balıkları herşeyin üstünde tutarım,Göle,baraja,denize ağ atmam,usulsüz avlanma yöntemleri kullanmam,gittiğim yeri pis bırakmam,bıraktırmam.Ben bunları yapmaz iken birisinin yapmasına göz yummam,yumamam. Vatan hayinliği Askere kurşun atmat,Bayrak yakmakla sınırlı değildir.Bu olaya göz yummak, görmemezlikten gelmek olmaz,bu adamlar bu şekilde davrananlarda bir çeşit vatan hainidir. Bu şahıslar amatör balıkçı değil.Benim adımı bu şahıslarla beraber anamassınız.Bunlar bir çeşit vatan haini. Ben AMATÖR BALIKÇIYIM.
30-04-2007, 20:30
Avcı Altan yazdı:Arkadaşlar o şahıslara Amatör Balıkçı denilemez. valla altan yazdıklarını amator balıkçının andı yapsak süper olacak teşekkürler dostum keşke herkes senin gibi olabilse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30-04-2007, 20:46
Avcı Altan yazdı:Arkadaşlar o şahıslara Amatör Balıkçı denilemez. cok doğru söylemişın arkadaşım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
30-04-2007, 21:27
avcı altan arkadaş yazdıklarınız güzel tebrik ediyorum. ama benim adımı bu şahışlarla anamazsını<z diyorsunuz?. doğru zaten anamamda . yazdıklarımı ancak amatörler yapar zaten. profesyonel olan balıkcılar zaten yapmaz.ben siteye üye olan arkadaşları zaten amatör olarak görseydim amatör balıkcıların rezilliği diye başlık atmazdım?. balıkcılığın kurallarını bilmeyenlar amatördür onları uyarmak herkesin görevidir. sizde profesyonel sinizki güzel şeyler yazdınız . selamlar
01-05-2007, 10:48
Önder abi ben sizin ne demek istediğinizi gayet iyi anladım.Bilhakis böyle bir konu açtığınız için size teşekkür edeyorum.
Ama eminimki sizde benim ne demek istediğimi anlamışsınızdır.Sevgiler saygılar benden sizlere.
01-05-2007, 11:17
konu başlığına bakınca sazan aklıma geldi. O harikulâde hayvan için neymiş efendim çok kılçıklıymış diyorlar. Ufacık sazanı yakalayıp yemeye kalkarsan tabii kılçıklı dersin.. Adam bir karış sazan tutmuş "abi büyüklüğe bak" diyor utanmadan
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|