Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tepsiye sığmadı
Bugün hava kapalı her an yağmur yağabilir düşüncesiyle balığa çıkmak niyetim yoktu saat 14 de baktım yağmurun yağacağı yok fikrimi değiştirdim hazırlıklarımı yaptığım gibi teknemin yanına.Bu sefer değişik merada avlanmak için avlağa vardım sahteyi saldım birinci turun dönüşünde küt balık üstünde neyse yavaş yavaş tekneye yanına getirdim gelen irice sınağritti kepceyi balığa uzatırken bir kafa sahteden kurtulduSnifsinfkullandığım sahtenin kancaları küçük boydu hemen bu sahteyi çıkardım boy ve kancası daha büyük olan sahteyi bağladım yine turlama devam bir turu boş geçirdim daha sonra ağırlığı artırdım bu turun dönüşünde bir an takıldı sandım biraz çekince kafa atışını hisettim yavaş yavaş teknenin yanına getirdim neyse bu sefer balığı kepceye almayı başardımGulumsebir tur daha yapmak istediysemde hava karmaya başlamışdı sırtı yaparak dönüşe koyuldum.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle,rastgele.

Kullandığım sahtelerden ilkini bulamadım yeşil-turuncu 9cm likti
ikinci kullandığım Rapala XR-10 10 cm 1.2-1.8 m.dalarlı 13 gr
ağırlık 80gr-130 gr kullandım
Bornova - izmir
Bul
babaaaaaa buu ne yaa bütün siteye yeter buuu Seerf hemen senin orada toplanıyoz Siyirdim işallah başka merada bi orkinos yakalarsın Affet tebrikler ve teşekkürler Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Eline emeğine sağlık Abi çok güzel sormadan edemiycem sahte neydi? aydınlatırsan çok sevinirim malum bende sahte hastalığı var Gulumse
[Resim: seabass.gif]
Bul
yalova tatar yazdı:babaaaaaa buu ne yaa bütün siteye yeter buuu Seerf hemen senin orada toplanıyoz Siyirdim işallah başka merada bi orkinos yakalarsın Affet tebrikler ve teşekkürler Wink
Sırtı çekmeye yeni yeni ısınıyorum tatarHappyyeni yerler için yeni sahteler almalıyım,her zaman beklerimSeerfteşekkür ederim.
Bornova - izmir
Bul
seabasshunter yazdı:Eline emeğine sağlık Abi çok güzel sormadan edemiycem sahte neydi? aydınlatırsan çok sevinirim malum bende sahte hastalığı var Gulumse
Konuyu yazarken yoklama saatine rastgeldiğini farkedince konuyu kısa kestim birazdan eklerimGulumseTeşekkür ederim PoyrazSeerf
Bornova - izmir
Bul
bak sana yeni sahteleri poyraz kardeşim yapar.camdan Alkis bu sırtı işine bende sarmaya başladım .ama benim sandal kışlakta daha bakımı yapılmadı .erol77 ye demem lazım.Affet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
seabasshunter yazdı:Eline emeğine sağlık Abi çok güzel sormadan edemiycem sahte neydi? aydınlatırsan çok sevinirim malum bende sahte hastalığı var Gulumse
Sahteyi ekledim Poyraz,eksiğim varsa tamamlarımGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhan abi bu sırtı işi artık zor bırakılır gibi geliyor bana,bu balıktan sonra sırtısız av yapmazsın diye düşünüyorum.
sinaritler kırmızıyı çok sever bilgin olsun,sarozdaki tekne turumuzda 4 sırtı saldık benim meşhur kafası kırmızı yozuri 2 sinarit palazı aldı ki ogün oradaki ustaların hepsi kırmızı önerdiler.bereketli olsun harika balık maşallah.rastgeleSeerf
Bul
poyraz iznik gölünden gümüş alalım onları sende cam içne yerleştirirsin. Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
LeVrEkCi yazdı:orhan abi bu sırtı işi artık zor bırakılır gibi geliyor bana,bu balıktan sonra sırtısız av yapmazsın diye düşünüyorum.
sinaritler kırmızıyı çok sever bilgin olsun,sarozdaki tekne turumuzda 4 sırtı saldık benim meşhur kafası kırmızı yozuri 2 sinarit palazı aldı ki ogün oradaki ustaların hepsi kırmızı önerdiler.bereketli olsun harika balık maşallah.rastgeleSeerf
Yemlide çıkanlar belli balıklar bende değişiklik olsun diye sırtıya döndüm,oldukca keyif almaya başladım şimdi İzmire dönüşde yeni sahteler almam lazım,teşekkür ederim NihatSeerf
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi