Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ömerden iki fazla
orhanekmekci yazdı:Tebrikler KamilAlkisbu soğukta balığa çıkmışsınGulumsetemiz hava almışsın eh birazda kurtlarından kurtulmuşsundurBoboSeerf
orhan baba yaşlanıyorsun bugünlerde havaların maşallahı var.BoboBoboSeerf
Bul
Kamil abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın resimler manzara çok güzel (balıkçılık bahane manzara şahane ) eline emeğine sağlık.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
bucalıfikret yazdı:kamil manzara harika daha bollarına rast gele ucuz kamış alırsan kırılır .Siyirdim

bende hem ucuz hem pahalı kalite yönünden sıkıntı yok yani duruma göre kamış kullanırım Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:HadiordanDansDansDansHadiordan HeheHehe

bu sevinç kamış kırıldı diyeyse boşuna kamışları öğleden sonra forumda görürsün Hadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanyok ya ben angaraya malzeme getirmeyecem onun için di.HeheSeerf

getirmenede gerek yok zaten hepsi fazlası ile mevcutSmile
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Alkistoprağın olsunda çamurdan olsun be.SeerfSeerf

NayirolamazDansDansDans olmasındaSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:SiyirdimAngaralı aslında duruma göre davranacan.suyu görüp kurbağa,kırı görüp kaplumbağa olmak lazım da ben olamıyorum işte .bir yağ yakalım dedik hemen yüzümüze vurdun be.Hehe

ben sana boşuna demiyom Dansdiye
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ellerine sağlık, heralde solcanlı dip atıyorsun, bu pazar bende oradaydım pazardan girdim, in cin top oynuyordu benden başka akıllı da yoktu, at-çek yaptım gelen giden olmadı.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
turna yazdı:Kamil ellerine sağlık, heralde solcanlı dip atıyorsun, bu pazar bende oradaydım pazardan girdim, in cin top oynuyordu benden başka akıllı da yoktu, at-çek yaptım gelen giden olmadı.

yok ustam biz solcan kullanmıyoruz çapari takımı yapıyorum kendim onları kullanıyorum bende salı günü oradaydım bir kişi vardı benden başka oda canlı yemle turnaya atmış bekliyordu yaşlı bir amca onada yasak zamanı turnanın diyemedim amcam birazcık sağardı.76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:SiyirdimTamam kamil ben 1 Dansama sen ?DansDansDans.....sayısı belli değil be Angaralı.HeheHehe

yapma be çıtır senin kadar olmak nerdeeeeeHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi