Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Selamlarrrrr
76Arkadaşlarrrrrr hepinizi selamlıyorum. Gerek yoğun geçen sezon gerekse babamın devam eden rahatsızlığı nedeniyle birlikte olamadık. Sağolsun birçok arkadımız telefonlarla yakından ilgilendiler. Bu arada 1... tekneme ciddi hasar verdiler. 2... Şu anda tamiratı bitmek üzere....3. Yeni motor aldım. 4...Römork aldım 5. Fırsat buldukça aranızda olucam 6..Haberlerinizi bekliyorum umarım kötü bir durumumuz yoktur. 7....İnşallah Avlarım gelicek76Seerf
Bul
Hoşgeldin Ercan kaptan,
babana acil şifalar..Yeni motor ve remorkunu ve onarımı bittiğinde tekneni ağız tadıyla,sağlıkla bereketli avlarda kullanman dileğiyle,rastgele..
Bul
Lakerda yazdı:Hoşgeldin Ercan kaptan,
babana acil şifalar..Yeni motor ve remorkunu ve onarımı bittiğinde tekneni ağız tadıyla,sağlıkla bereketli avlarda kullanman dileğiyle,rastgele..
Teşekkürler kaptanım. İnşallah
Bul
ercan abi geçmiş olsun babaya Allahtan acil şifalar dilerim..
römorku araca bağlamak için ruhsata işlettinmi neler yapmak gerekiyor bende bunu yapmayı düşünüyorum onun için sordum.
Bul
Ercan kaptan geçmiş olsun babanız inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Teknenin onarımı içinse alah kolaylık versin en kısa sürede biter inşallah.
Bul
Babana geçmiş olsun sevgili Ercan,allah acil şifa versin.
Teknen içinde geçmiş olsun,neyse bunun altından kalkılır motor ve çekiçi için hayırlı olsun güle güle kazasız belasız inşallahGulumse
Bornova - izmir
Bul
Ercan kaptan öncelikle babana acil şifalar dilerim
teknenin tamiratının bir an önce bitirmeni büyük balıkların yakalandığı güzel raporlar bekliyoruz
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Ercan abi hoşgeldin Babanız a geçmiş olsun .sandal tamiratı yaparsınız inşallah yeni motorun romörk unuz hayırlı olsun güle güle kullanın .Gulumse76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
ercan abi geçmiş olsun babaya Allahtan acil şifalar dilerimAffet
hazırlıklar bitmiş kazasız belasız kullanmak nasip etsin rast gele ..
haberin olsun biz g.y.k mini org hazırızSiyirdim
Bul
Ercan abi inşallah herşey yoluna girer. Ve bir an önce bir organizasyon bekliyoruz abi. Fırtınalı günler de geride kaldı. Hava yatar bundan sonra yavaş yavaş.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!71
Atakan Çetinbilek
Bornova, İZMİR
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi