Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık Dere Eğitimi..
SerenaY66 yazdı:Ahmet abi ne güzel anlatmışsınız.Ben bu işi öğrenene kadar oturup sizi seyretsemde keyif alırım.Ama sessizce sadece gözlerim oynayacak.

Sevgili İlker..

Oturup seyretmek mi...HappyHappyHappy

Sen galiba hala anlamadın bu işi..En az 5 km. göğsüne kadar su içinde ve kuvvetli bir akıntıya karşı hem ilerliyor hem olta atıyorsun.

Valla oturmanı tavsiye etmem..Islanırsın.

Selamlar..
Bul
ufuktan26 yazdı:Ahmet abi takdiri fazlasıyla hakediyorsunuz.Hem seni hem de ekibini kutluyorum.Anlattıkların bana futbol oynadığım dönemdeki topsuz idmanları hatırlattı.Ağır kondüsyon antremanlarında bir an önce topla antrenmana geçmek için hocamıza ne diller dökerdik. Kolay gelsinAlkisGulumse

Sevgili Ufuk hocam..

Ben de bateri çalmayı ilk öğrenirken, hocalarımın bana bir hafta boyunca neden devamlı sağ-sol-sağ-sağ, sol-sağ-sol-sol çaldırdıklarını merak ederdim.Çok saçma gelirdi.Ben hemen 9/8 çalmak istiyordum.Tabii bunun ne işe yaradığını yıllar sonra anladık.

Maalesef her iş bu bakımdan aynı süreçte ilerliyor demekki..

İlgine teşekkürler..Sevgiler..
Bul
LeVrEkCi yazdı:herzamanki gibi müthişsin ahmet abi ne diyeyim birgün o dere kenarlarında saatler geçirmek dileğimdir.saol var ol.rastgele Gulumse

Sevgili Nihat..

Birçok forumdan , bir çok arkadaş devamlı bana gelirler..Eksik olmasınlar...Çaya, kahvaltıya, balığa..Sen ise hep geleceksin..))

İnşallah diyelim..

Selamlar..
Bul
valla gelir deneyimlerinden faydalanmak isterim.
Bul
Duygulu .. içten.. hep birlikte olma dileği ile..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Biz hep buradan izleyeceğiz gelişmeleri maalesef.Katılma şansımız yok gibi.Belki kamp bekçiliği,aşçılık gibi görevler olabilir.Kabul edilirsek.
Ahmet abicim.Eline emeğine yüreğine sağlık.Her şey gönlünce olsun abicim.76Alkis
Bul
yycolak yazdı:Biz hep buradan izleyeceğiz gelişmeleri maalesef.Katılma şansımız yok gibi.Belki kamp bekçiliği,aşçılık gibi görevler olabilir.Kabul edilirsek.
Ahmet abicim.Eline emeğine yüreğine sağlık.Her şey gönlünce olsun abicim.76Alkis

Aynen Yalçın kardeşim. Sen ve ben Balığı pişirmek ve süslenme taraflarında göreve talip oluruzHappyTabiiki gitmemiz çok zor ama bellimi olur
Bul
fotokopici yazdı:valla gelir deneyimlerinden faydalanmak isterim.

Her zaman beklerim sevgili Erol..
Bul
Krizoberill yazdı:Duygulu .. içten.. hep birlikte olma dileği ile..Alkis

İnşallah sevgili Adaşım..
Bul
ALTAYLI yazdı:Aynen Yalçın kardeşim. Sen ve ben Balığı pişirmek ve süslenme taraflarında göreve talip oluruzHappyTabiiki gitmemiz çok zor ama bellimi olur

Sevgili Ercan..

Yalçın ve sen..)))

Hayali bile güzel..Siz yeter ki gelin..Ben sizi çalıştırırmıyım..Elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmanıza izin vermem. Hatta sizin yerinize de süslenirim diyeceğim ama o iş yanlız olmaz.SiyirdimSiyirdim

İnşallah diyelim..

Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalık Eğitimi.. aygroup 4 1,798 11-06-2011, 13:39
Son Yorum: aygroup

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi