Yorumları: 3,396
Konuları: 133
SerenaY66 yazdı:Ahmet abi ne güzel anlatmışsınız.Ben bu işi öğrenene kadar oturup sizi seyretsemde keyif alırım.Ama sessizce sadece gözlerim oynayacak.
Sevgili İlker..
Oturup seyretmek mi...

Sen galiba hala anlamadın bu işi..En az 5 km. göğsüne kadar su içinde ve kuvvetli bir akıntıya karşı hem ilerliyor hem olta atıyorsun.
Valla oturmanı tavsiye etmem..Islanırsın.
Selamlar..
ufuktan26 yazdı:Ahmet abi takdiri fazlasıyla hakediyorsunuz.Hem seni hem de ekibini kutluyorum.Anlattıkların bana futbol oynadığım dönemdeki topsuz idmanları hatırlattı.Ağır kondüsyon antremanlarında bir an önce topla antrenmana geçmek için hocamıza ne diller dökerdik. Kolay gelsin

Sevgili Ufuk hocam..
Ben de bateri çalmayı ilk öğrenirken, hocalarımın bana bir hafta boyunca neden devamlı sağ-sol-sağ-sağ, sol-sağ-sol-sol çaldırdıklarını merak ederdim.Çok saçma gelirdi.Ben hemen 9/8 çalmak istiyordum.Tabii bunun ne işe yaradığını yıllar sonra anladık.
Maalesef her iş bu bakımdan aynı süreçte ilerliyor demekki..
İlgine teşekkürler..Sevgiler..
LeVrEkCi yazdı:herzamanki gibi müthişsin ahmet abi ne diyeyim birgün o dere kenarlarında saatler geçirmek dileğimdir.saol var ol.rastgele 
Sevgili Nihat..
Birçok forumdan , bir çok arkadaş devamlı bana gelirler..Eksik olmasınlar...Çaya, kahvaltıya, balığa..Sen ise hep geleceksin..))
İnşallah diyelim..
Selamlar..
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla gelir deneyimlerinden faydalanmak isterim.
Yorumları: 795
Konuları: 8
Duygulu .. içten.. hep birlikte olma dileği ile..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Biz hep buradan izleyeceğiz gelişmeleri maalesef.Katılma şansımız yok gibi.Belki kamp bekçiliği,aşçılık gibi görevler olabilir.Kabul edilirsek.
Ahmet abicim.Eline emeğine yüreğine sağlık.Her şey gönlünce olsun abicim.

Yorumları: 8,918
Konuları: 138
yycolak yazdı:Biz hep buradan izleyeceğiz gelişmeleri maalesef.Katılma şansımız yok gibi.Belki kamp bekçiliği,aşçılık gibi görevler olabilir.Kabul edilirsek.
Ahmet abicim.Eline emeğine yüreğine sağlık.Her şey gönlünce olsun abicim.

Aynen Yalçın kardeşim. Sen ve ben Balığı pişirmek ve süslenme taraflarında göreve talip oluruz

Tabiiki gitmemiz çok zor ama bellimi olur
fotokopici yazdı:valla gelir deneyimlerinden faydalanmak isterim.
Her zaman beklerim sevgili Erol..
Krizoberill yazdı:Duygulu .. içten.. hep birlikte olma dileği ile..
İnşallah sevgili Adaşım..
ALTAYLI yazdı:Aynen Yalçın kardeşim. Sen ve ben Balığı pişirmek ve süslenme taraflarında göreve talip oluruz
Tabiiki gitmemiz çok zor ama bellimi olur
Sevgili Ercan..
Yalçın ve sen..)))
Hayali bile güzel..Siz yeter ki gelin..Ben sizi çalıştırırmıyım..Elinizi sıcak sudan soğuk suya sokmanıza izin vermem. Hatta sizin yerinize de süslenirim diyeceğim ama o iş yanlız olmaz.

İnşallah diyelim..
Sevgiler..