Yorumları: 16,711
Konuları: 238
murat ailemize hoşgeldin paylaşımların daim olsun rast gele.

Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Murat hoşgeldin iyi paylaşımlar dilerim. Bu arada av yaptığını söylediğin iskeleyi biliyorum oarayı yukarıdan gören bir restoranda çok

süslendik. Belki tanırsın Dr.Koray BOYSAN benim enişte(arkadaşımdır) Bu sezon sonuna doğru kısmetse gelicem. Ama ben kıyı işinden anlamam tekneyle çıkış yapmayı planlıyorum
Yorumları: 46
Konuları: 6
ALTAYLI yazdı:Murat hoşgeldin iyi paylaşımlar dilerim. Bu arada av yaptığını söylediğin iskeleyi biliyorum oarayı yukarıdan gören bir restoranda çok
süslendik. Belki tanırsın Dr.Koray BOYSAN benim enişte(arkadaşımdır) Bu sezon sonuna doğru kısmetse gelicem. Ama ben kıyı işinden anlamam tekneyle çıkış yapmayı planlıyorum
Maalesef Koray Bey'i çıkaramadım. Genelde yalnız gidiyorum ama oranın müdavimlerinden Avukat Ertan Bey ve Hacı Dayımız var

Onlarla istavrit-mezgit falan derken akşamı yapıyoruz. O iskelenin dibinden pek iri olmasalarda sürekli eşkina alıyorlar. Tekne ile açılıp, dalgakıran ve o iskele arasında karagöz ve eşkina kovalamak benimde planlarım arasında.
Yorumları: 293
Konuları: 16
aramıza hoşgeldin adaş evet çok şey ögrenicegine eminim
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hoşgeldin Murat,keyifli paylaşımlar..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
hoş geldiniz hoş bir yere geldiniz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
duskorc yazdı:Maalesef Koray Bey'i çıkaramadım. Genelde yalnız gidiyorum ama oranın müdavimlerinden Avukat Ertan Bey ve Hacı Dayımız var
Onlarla istavrit-mezgit falan derken akşamı yapıyoruz. O iskelenin dibinden pek iri olmasalarda sürekli eşkina alıyorlar. Tekne ile açılıp, dalgakıran ve o iskele arasında karagöz ve eşkina kovalamak benimde planlarım arasında.
O kıyılara dışarıdan baktığıma göre ciddi Levrek merası gibi görünüyor. Eğer sırtı çekemede sorun yoksa iyi iş çıkabilir
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
murat aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar dilerim.bende bursa mudanyalıyım,dediğin yerlerde gece güzel eşkina aldım tekneyle çıkma şansın varsa askeri iskelenin oralardan levrek alma şansın var.sitemiz üyelerinden mudanya nikli faruk abi arnavutköydeki limanda takılıyor tanışma fırsatınız olursa güzel avlarınız olur rastgele.

balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 46
Konuları: 6
ALTAYLI yazdı:O kıyılara dışarıdan baktığıma göre ciddi Levrek merası gibi görünüyor. Eğer sırtı çekemede sorun yoksa iyi iş çıkabilir
Cidden artık orada levrek olduğu rüyalarıma girecek o yüzden denemek istiyorum. Sırtıdan ziyade at-çek kıyıdan suni yem ile deneyeceğim ilk olarak şansımı. Yurtdışından sipariş verdim yoldalar.
bahriyeli yazdı:murat aramıza hoşgeldin, keyifli paylaşımlar dilerim.bende bursa mudanyalıyım,dediğin yerlerde gece güzel eşkina aldım tekneyle çıkma şansın varsa askeri iskelenin oralardan levrek alma şansın var.sitemiz üyelerinden mudanya nikli faruk abi arnavutköydeki limanda takılıyor tanışma fırsatınız olursa güzel avlarınız olur rastgele.

Tavsiyeler için teşekkürler üstad. İnşallah tanışma fırsatları yakalarımda tecrübeli abilerin bilgilerinden faydalanırım.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Aramıza hoşgeldin Murat.
Bornova - izmir