25-04-2011, 09:41
Eren ellerine sağlık, sitemiz kapalı diye balıkta kapalı değil diyosun yani bereketli olsun daha bollarına inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
2011 Karagöz avı
|
25-04-2011, 09:41
Eren ellerine sağlık, sitemiz kapalı diye balıkta kapalı değil diyosun yani bereketli olsun daha bollarına inşallah..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
25-04-2011, 13:19
eren abi elinize sağlık süper karagözler maşallah.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
25-04-2011, 13:37
maşallah tabak gibiler...afiyet şifa olsun doktorum
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
25-04-2011, 21:12
tebrik ederim güzel balıklar...balıkların avlandığı ortalama derinlik ve su sıcaklığı hakkında bilginiz varmı?
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL
25-04-2011, 22:28
Bu balıklardan daha varmı acaba orada?
![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
26-04-2011, 12:43
Güzel temenileriniz için teşekkür ederim dostlar havalar biraz daha güzelleşsin geceleri çok rüzgar var deniz dalgalı yoksa balık var .
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
26-04-2011, 12:46
Can ARSLAN yazdı:tebrik ederim güzel balıklar...balıkların avlandığı ortalama derinlik ve su sıcaklığı hakkında bilginiz varmı? Balığın avlandığı ortalama derinlik: 4-5mt Su sıcaklığı:9,5 derece . Su sıcaklığı biraz daha ısınsın bu balıklarda merayı terk etmesseler zıpkın ile güzel avcılık yaparım bakalım kısmet. ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
26-04-2011, 20:51
Maşallah diyelim sevgili Eren.
Çok güzel meralarınız var anlaşılan ![]() Afiyetle... ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|