Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskilerden bir demet
Hakan(naxos5)..dukkandan gecti..abi bana fotolarindan biraz bir cd`ye yazip verirmisin dedi...bu gun verdim....
bir seyler hazirlamis.....eseri asagida..ben begendim..bakalim sizlere begenecekmisiniz
eline emegine saglik Hakan tesekkurler...Seerf

http://www.youtube.com/watch?v=FdyvjzpCqUc
[YOUTUBE]FdyvjzpCqUc[/YOUTUBE]
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
İyi akşamalr görüntüler süper avlarınız mükemmel diyecek birşey bulamıyor. AlkisSeerfAlkis

Rastgele

Hasan ŞENTÜRK
Bul
hasansenturk72 yazdı:İyi akşamalr görüntüler süper avlarınız mükemmel diyecek birşey bulamıyor. AlkisSeerfAlkis

Rastgele

Hasan ŞENTÜRK

tesekkurler Hasan..
sizlerede rastgeleSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Hasan..
sizlerede rastgeleSeerf

Ne zaman ankaraya deniz gelirse bizde böyle aynaırız abim ama nerede nerede gölet, baraj var biz oradayı neyse artık emekli olunca kısmet

Gulumse Seerf
Bul
hasansenturk72 yazdı:Ne zaman ankaraya deniz gelirse bizde böyle aynaırız abim ama nerede nerede gölet, baraj var biz oradayı neyse artık emekli olunca kısmet

Gulumse Seerf

o kadar karamsar olma Hasan...tatli su avininda guzel taraflari var..en azindan tam doganin icindesinizAlkis
Bul
Albatros-gr yazdı:o kadar karamsar olma Hasan...tatli su avininda guzel taraflari var..en azindan tam doganin icindesinizAlkis

Doğrusun ama denizin tadını vermiyor abim Smile Gulumse
Bul
güzel video olmuş tam arşivlik Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
video güzelmiş faruk ne yaptın hakan a kasayımı verdi Siyirdim ama güzel çalışma olmuş hakanında eline sağlık .biraz kendinden de katmış harika olmuşAffetAlkisAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Süper olmuş farukcum.
Hakancığımın ellerine sağlık.AlkisAlkisAlkis
Bul
Faruk abi süper olmuş paragattan çıkan balıklarda hep taneli imiş, daha irilerine inşallah..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eskilerden bir demet. ANTALYALI07 17 1,530 05-02-2016, 17:26
Son Yorum: ANTALYALI07
  eskilerden resimler araphüso26 37 7,481 07-04-2012, 19:08
Son Yorum: yycolak
  Eskilerden birkaç resim ;) Cengiz AKAR 39 7,162 30-08-2010, 13:50
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi