Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kütahya'da deprem!!!
Albatros-gr yazdı:Buyuk gecmis olsun....arkadaslar
Allah tekrarini yasatmasin insallahAffet
Faruk şimdide Girit'te 5.0 şiddetinde olmuş. siz hissediyormusunuz
Bul
Bu arada şunu söylemeden geçemiyeceğim;

Tüm haber kanalları depremi bursa yalova istanbul hissetti diye geçiyor ama bizim sitemiz en canlı ve anında haberi yani hangi ilin ne derece hissettiğini vererek bir büyüklüğe imza atmış durumda Alkis Alkis böyle dostluk ve dostunu merak edeni bulana sağ kolum bedava Smile hepinizden Allah razı olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ALTAYLI yazdı:Ufuk geçmiş olsun siz daha yakından ve şiddetli hissetmişsinizdir. Çok yerde hissedilmesini derinliğinin fazla olmasındanmış. Allah beterinden korusun

Amin .
Ercan abi sağol.Hepimize geçmiş olsun.Gerçekten çok hissedildi burada. Kütahya olduğunu öğreninceye kadar merkezini Eskişehir sandık.İnşallah can kaybı yoktur..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bu arada şunu söylemeden geçemiyeceğim;

Tüm haber kanalları depremi bursa yalova istanbul hissetti diye geçiyor ama bizim sitemiz en canlı ve anında haberi yani hangi ilin ne derece hissettiğini vererek bir büyüklüğe imza atmış durumda Alkis Alkis böyle dostluk ve dostunu merak edeni bulana sağ kolum bedava Smile hepinizden Allah razı olsun.
Serkan gerçekten de dediğin gibi vın'dan daha hızlıydık. Helallerimiz var. Ben artık size iyi sabahlar diyorum
Bul
ALTAYLI yazdı:Serkan gerçekten de dediğin gibi vın'dan daha hızlıydık. Helallerimiz var. Ben artık size iyi sabahlar diyorum

Selametle Ercan abi, sanada hayırlı sabahlar Gulumse.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bizde bir sey hissedilmedi Ercan abi...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Maalesef bir kişi camdan atlamış vefat etmiş.Allah rahmet eylesin Snifsinf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
serviste olduğum için hissetmedim,ama cep telefonları anında iflas etti,yoldan evi aradım sabit telefonu yani, hiç depremden bahsetmedim haberleri olup olmadığını anlamak amacıyla,hissetmemişler, bende boşuna telaşa vermemek için söylemedim,eve girince tv den öğrendim detaylarını,Ercan abinin de dediği gibi ,yerin 4 km altında, yani yüzeye çok yakın olduğu için geniş bir alanda hissedilmiş,ancak 99 depreminde de es geçildiği gibi yine sayılan iller arasında Sakarya nın adı geçmedi, la her daim üvey evlat muammelesinden bıktık be,99 da belgeler 10 şiddetinde olarak merkez üssü Sakarya-Akyazı diye görünüyordu, ama adı gölcük depremi oldu,şehrin merkezi resmen yok oldu,yine adı geçmedi,mesela Ercan abi,İzmirden örnek vereyim; düşünsene Konak ve Alsancağın komple yerle bir olduğunu,,o kadar kalabalık olmasada Sakaryanın konağı alsancağı resmen yok oldu,,neyse dellenmeyeyim daha fazla gece gece, Allah oralardaki insanlara güç kuvvet versinAffet
Bul
iyi geceler...herkese gecmıs olsun dılıyorum...bugun ki avımın konusunu acmak ıstıyorum ama mesaj sayınız lınk vermeye yeterlı değil dıyo...avun vıdeosunu sıldım yıne aynı sıkıntı doğuyor...neden sizce?
Bul
Hoşgeldin Emre, resim ve video yüklemek için zannederim 25 mesajı geçmen gerekiyor,bilirsin hemen her forumda bulunan basit bir kural,Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma günü kütahya ve izmirdeyim yalova tatar 16 1,834 11-04-2015, 21:38
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi