Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tekneye kalafat yapımı
selam arkadaşlar benim cigo'ya kalafat yaptırdım faydası olurdiye video çekimi yaptım enver ustaya teşekkürler ederim ..

Dailymotion - DSCN5375 - Spor Kanalı
Bul
Enver ustanin ellerine saglik..
kalafat ilk defa goruyorum...dogrusu,ufak yastan bu gune fyber tekneler ile balikcilik yaptim..fakat tek bir ahsap tekne ile tanistim..onunla da kurekler ile baliga gidiyorduk..her gidisimizde birimiz kurek cekiyor..diger kisi su bosaltiyordu...Siyirdim
paylasim icin tskler Fikret..
bu islemden sonra birde boya sart oldu herhalde CIGO`yaAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Enver ustanin ellerine saglik..
kalafat ilk defa goruyorum...dogrusu,ufak yastan bu gune fyber tekneler ile balikcilik yaptim..fakat tek bir ahsap tekne ile tanistim..onunla da kurekler ile baliga gidiyorduk..her gidisimizde birimiz kurek cekiyor..diger kisi su bosaltiyordu...Siyirdim
paylasim icin tskler Fikret..
bu islemden sonra birde boya sart oldu herhalde CIGO`yaAlkis

faruk bu işin ilk başlanması sırada astar. macun. zeğirli boya .sonkat boyası fiber teknenin gözünü seveyim bakım derdi yok.
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk bu işin ilk başlanması sırada astar. macun. zeğirli boya .sonkat boyası fiber teknenin gözünü seveyim bakım derdi yok.

vay Fikret kolaygelsin...epey telasli ve masrafli bir bakim oluyor..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:vay Fikret kolaygelsin...epey telasli ve masrafli bir bakim oluyor..

faruk bütün işleri ben yapıyorum sadece malzeme parası oda yaklaşık150. 200 tl civarı.
Bul
Fikret kalafat yapan usta herhalde birkaç tane kalmıştır
eskiden bizde ağaç tekne ile her yaz böyle uğraşırdık
al bitane fiber bak keyfine
yinede kolay gelsin
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
fikret abi senelerce ahşap tekne ile uğraştık,her sene bakım yaptık sene sonu yine bakım istedi fiber aldık rahat ettik,ne olursa olsun yeni fiberler çok iyiler ve 2. elleride artık baya ucuz.kesinlikle uğraşma ahşapla,madem bakım yapıldı bu senede kullan artık seneye artık fibere geç bence.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi senelerce ahşap tekne ile uğraştık,her sene bakım yaptık sene sonu yine bakım istedi fiber aldık rahat ettik,ne olursa olsun yeni fiberler çok iyiler ve 2. elleride artık baya ucuz.kesinlikle uğraşma ahşapla,madem bakım yapıldı bu senede kullan artık seneye artık fibere geç bence.Seerf

doğru söylüyorsun nihat hersene bakımından bıktım bu yaz srzonu satarım müşterisi çıkarsa fiber al bakımından kurtul koyde 4.50 çift cidar 600tl verdiler haberim olsaydı alırdım ...
Bul
eşref sürek yazdı:Fikret kalafat yapan usta herhalde birkaç tane kalmıştır
eskiden bizde ağaç tekne ile her yaz böyle uğraşırdık
al bitane fiber bak keyfine
yinede kolay gelsin
rastgele

tek tuk kaldı eşref şimdi kalafat yapmıyorlar 3 kat megez çekiyorlar ..
Bul
Reisim hazırlıkları yapıyorsun, anlaşılan düğünü yapar yapmaz kaçacaksın Siyirdim
Enver ustada işinin ehli imiş kolay gelsin..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  tekneye bakıma aldım. Salih Reis 29 6,056 03-02-2010, 11:15
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi