Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolca İsparoz
Havanın uygun olduğu günlerde çıktığım balık avlarında sırtı denemelerimle geçti diyebilirim,bugünlerde balıklar melanurda buduruma uydu hala nazlı sırtıda boş döndüğüm günlerde az sayılmaz.Yemlide mercan avlaklarında durum aynı olunca dün akşam emektarımla kıyıya yakın yemliye takılırken kalamar yoklaması yaptım,baktım yemli iş yapacak gibi bu sabah kalan yemleri değerlendirmek için erkenden emektarla denize saat 9 a kadar bol bol eşek isparozuSeerftavalığı fazlasıyla çıkarttım.Daha bolları ve büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
1) Foto sırtıda en büyük sorun yine martıHadiordankendisine fazla zarar vermeden yerine gönderdim.
2) Çıktığım sırtı avlarından en bereketlisi
3)Dün akşam çıktığım balık avının bereketi
4)Bu sabahki avda bolca eşek isparozlar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
İyi yapmışsın be abi.Ne güzel balıklar onlar,kalamarıda kapmışsın,yakında bollaşır değilmi.Akşama gömersin münasip bir yere her halde balıkları layikıyle.HappySeerfÖpüyorum seni canımsın.Sefiom
Bul
Orhanbaba afiyet olsun bol ve bereketli olsunGulumse
Bul
orhan baba tavalık çıkmış boş dönmekten iyidir afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Bul
yycolak yazdı:İyi yapmışsın be abi.Ne güzel balıklar onlar,kalamarıda kapmışsın,yakında bollaşır değilmi.Akşama gömersin münasip bir yere her halde balıkları layikıyle.HappySeerfÖpüyorum seni canımsın.Sefiom

kardeş takımlarını akşam gelirken arabaya koy benden söylemesi yoksa sen bana yardımcılık yaparsın.SiyirdimBobo
Bul
Tebrikler Orhan abi güzel av olmuş afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
cok güzel balıklar orhan abi eline saglık Alkis
Bul
Orhan abi berektli vede afitet olsun AlkisSeerfAlkis güzel balıklar.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bereketli olsun orhan abi.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
masallah Orhan abi,her cesidinden balik almissin..Alkis
sadece konunun basligi,baliklara gore degil haksizlik ediyor......tabii bolca isparoz var ama,baska baliklar da var..afiyetle...Seerf
kalamar bir tane de olsa..gorunmus olmasi iyi...Alkis
sirtiyi kursunsuz mu saliyorsun da marti atliyor...yoksa,sahte tekneye yaklastiginda,su ustu yaptiginda mi daliyor martilar..
ilk foto da deniz pek sut liman degilmis,dalgali gozukuyor..
daha da bollarina
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi