Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
*** Taşındık :) ***
Server kiraladaığımız arkadaşın Kendine ait son sistem makinaları gelmiş. Şuan bulunduğumuz makina kiralık olduğundan server hizmeti veren arkadaş bu kiralık makinaları iade etmek istiyor.

Şuan bize yeni makina tahsis etmiş bulunmakta ve yeni makinanın özellikleri şuan ki makinanın 4 katı daha üstün.

Ben dosyaları taşımaya başladım. Sizler geçişi pek hissetmeyeceksiniz sadece DNS geçişinde 1 - 2 saatlik bir kesinti olabilir yada bir eski makinayı bir yeni makinayı göreblirsiniz buda biraz kafa karışıklığı yaratır Snifsinf

Sizlerden ricam ben tekrar duyuru yapana kadar sitenin bünyesine resim eklememeniz. Eklediğiniz takdirde bu resimleri diğer tarafa aktarma imkanım yok
Bul
AlkisAkşam akşam güzel haber. Sitemize hayırlı olsun.Affet

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Hamido yazdı:AlkisAkşam akşam güzel haber. Sitemize hayırlı olsun.Affet

Abi yeni makina çok güzel bu güzel haber.

Taşınma işi benim açımdan çok zahmetli. Bir sürü ayar beni bekliyor buda bana kötü haber
Bul
Hayırlı olsun.AlkisArtık forum daha hızlı olacak sanırım.GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun.AlkisArtık forum daha hızlı olacak sanırım.GulumseSeerf

Şuan ki hızıda bence çok iyi, Çinlilerin dediği gibi düzgün çalışıyorsa dokunma.

Fakat server sahibi arkadaş diğer makinayı iade edeceği için başa gelen çekilecek artık
Bul
Hayırlı olsun..
Allah kolaylık versin Oktay..
Bul
ALLAH kolaylık versin sana patron AffetSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kolay gelsin hayılı olur inşallah
Bul
DNS'leri yönlerdirdim eski serverla yeni server arasında gidip gelmeler başlar 1-2 saat sonra
Bul
.
.
.
.
.
[SIZE="6"]*** Yeni Server'a Hoş Geldiniz ***[/SIZE]
.
.
.
.
.