Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SAROZUN BEREKETİ
LEVREK VE YILAN BALIĞI MÜREN TUTMAYA DOYDUK.
DENİZİ BUKADAR BEREKETLİ VE TEMİZ AZ YER VARDIR

[Resim: LEVREK20YILANBALID0I.JPG]

[Resim: LEVREK_0001.JPG]

[Resim: YILANBALDDD0I.JPG]

[Resim: SAROZ.JPG]
Bul
Bende saroz'u çok severim suyu çok berraktır zıpkınla en zevkli dalışlarımı orada yaparım
Bul
bir kere gittim ama balıkcılık yapamadım tekne aradık kiralık bulamadık harika biryer balık cok bolmus 74
Bul
balıkları görünen yerde çektiysen bayağı zevli olmuştur benim bile canım çekti (denizi sevmemerağmen)resimler harika devamını bekliyoruz74
Bul
Arkadaslara katiliyorum cok güzel bir yer tam kafa dinlenecek yer.
Rastgele.
Bul
[color=green]Saroza bir dalgıç arkadaşımla gitmiştim hemde 2 sene üstüste.O tekneyle dalmaya gidiyor bende kayalıklara balık tutmaya az karagöz yakalamadım.Çok güzel denizi ve çok bol balığı var .2 seferde gittiğimizde 3 er gün kaldık.Kendi minübüsümüz içinde ben balık tutmaya orda doydum desem yalan olmaz.Her akşam balık ziyafeti vermiştik.Hatta orada KOCAELİ den yani benim memleketten balıkçılar vardı,orada tanıştık onlar her sene saroza balık tutmaya gelirlermiş,ilk gittiğimiz akşam bize birde balık ziyafeti çekmişlerdi,sağolsunlar şimdi saroz deyince aklıma geldi o arkadaşlara çok selamlar tabi bu siteye giriyorlarsa.PİRELLİ de çalışan şef NURETTİN ve arkadaşlarina 76
Bul
harika bir yermiş deniz akvaryum gibi orda balık tutmak bayağı bir zevkli olur tebrikler..rasgele..
Bul
Arkadaşlar bende saroza gidiyorum ama ne hikmetse ne levrek ne karagöz bırakın yakalamayı vurmuyor bile sizler nerede avlanıyorsunuz sarozda bana kıyıdan balık yakalaya bileceğim yer tavsiye edermisiniz.Yardımcı olursanız sevinirim 1 hafta sonra çanakkaleye gidecem bu sırada sarozda takılmak istiyorum Yardımlarınızı bekliyorum.
RASTGELE
Bul
sevgili Gürkan ÇETİNKAYA sarozu Enez'den Gelibolu'nun Kavak beldesi deresine kadar karış karış bilirim .Fotoğraftaki yeri çıkartamadım. Yılan balığıda yakaladığınıza göre Kavak deresi bölgesinde olabilir mi?
Bul
ya ne süper yer orası.insan orda balık tutamaz sadece seyreder.işte TÜRKİYE nin güzellikleri.

denizlerimizi temiz tutalım güzellikler hiç eksik olmasın
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hafta sonu palamaut bereketi mudanya 4 2,551 05-12-2006, 00:01
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi