Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
06.08.2011 Kesikköprü Turna Avı
hasansenturk72 yazdı:EE bundan sonra büyük sözü ön planda abilerin abisi Siyirdim Smile

Estağfurullah.Ama şaka bir yana gerçekten çok güzel olurdu.AlkisBir dahakine inşallah.
Bul
yycolak yazdı:Estağfurullah.Ama şaka bir yana gerçekten çok güzel olurdu.AlkisBir dahakine inşallah.

Tamamdır paşammm bundan böle söz dinlerim Siyirdim Alkis
Bul
hasansenturk72 yazdı:Tamamdır paşammm bundan böle söz dinlerim Siyirdim Alkis

Eyvallah kardeş.76
Bul
aklımdan söylenicek çok şey geçiyor,dilim kurumuş söyliyemiyorum.
o ağları atanlara bu mubarek günde bedduada edemiyorum,
ama sana daha iyi avları ,allahtan temenni niyaz eylerim.
avınız az olmuş ama öz olmuş.afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
hasancım herşeye ragmen sıtresinizi atmış olmalısınız aldığınız balıklar ağız tadınız olsun.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
tahsinmersin yazdı:aklımdan söylenicek çok şey geçiyor,dilim kurumuş söyliyemiyorum.
o ağları atanlara bu mubarek günde bedduada edemiyorum,
ama sana daha iyi avları ,allahtan temenni niyaz eylerim.
avınız az olmuş ama öz olmuş.afiyetler olsun.

Tahsin abim temennilerin için teşekkürler avımız az oldu öz oldu tatlı oldu Gulumse
Bul
cilingoz yazdı:hasancım herşeye ragmen sıtresinizi atmış olmalısınız aldığınız balıklar ağız tadınız olsun.

Selim abicim bizim amacımız stres atmak ama bu şekilde ağları görüncede sinirleniyorum işte teşekkür edrim yorumun için Smile
Bul
günü kurtarma geleceği düşünen yok... yazıklar olsun. BİR İNSANIN FİKRİ NE İSE ZİKRİ DE ODU.. diyecek bişi yok valla
Snifsinf
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
İşin en kötü yanı tam bir heves ve iyi bir başlangıç ama sonunun düşünüldüğü gibi olmaması. Neyseki tavayı kızdıracak kadar balığımız olmuş. Afiyet olsun. Ağ konusuna gelince sahip oldukları kültür kadar yaşıyorlar. Ne yapsak fayda etmiyor gelişicekler inşallahHi
Bul
bereketli olsun hasan afiyetleGulumse.ağ olayı için bişey diyemiyorum kafadaki olay şu burası türkiye gerisini yazmayacağım.
balığa hasret yaşamak zor
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  26.08.2011 Resmi gazete Uzun_ahmet 13 2,398 26-08-2011, 20:14
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi