Yorumları: 3,396
Konuları: 133
fotokopici yazdı:manzara bir başka güzel yanında birde balık başka olur herhalde.
Aynen dediğin gibi Erol..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
09-08-2011, 09:51
(Son Düzenleme: 09-08-2011, 09:56, Düzenleyen: yycolak.)
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın..
Dal parçasını anlatmak çok uzun sürer.Hobi olarak bir iş ile ilgileniyorum.Biraz daha geliştireyim ayrı bir konu olarak açarım kısmetse.Eski osmanlı okları ile ilgileniyorum.Orjinaline sadık kalarak yapmaya çalışıyorum.Kaybolmuş bir sanat..
Mukadderat herkes için geçerli canım kardeşim.50-60 sene sonra biz de ihtiyarlayacağız.Bundan kaçılmaz..
Büyük balık görmeye değer de onu tutmak için beklemek ölüm. Bazı balıklar solunum yapabilmek için hep hareket etmek zorundadır.Dururlarsa oksijen yetmezliğinden ölürler.
Galiba ben de türümün öyle bir üyesiyim.Durmak beni bunaltıyor.
Selamlar..
Osmanlı okları konusunu sabırla bekleyeceğim.
50-60 sene bekleyebileceğimi sanmıyorum.Onunu için şimdiden seni ihtiyarlamış düşünemiyorum demiştim iyide demişim değilmi.

Büyük balık seni pek cezbetmiyor galiba.Küçük ve hareketli balıkçılık daha cazip herhalde.Tabii gençlik işte.

Allah durdurmasın seni inşallah.Sen durmadıkça bizimde güzel fotolar,ilginç raporlar,enteresan yerler görme şansımız durmayacak demektir.Ne kadar bencilce oldu değilmi.

Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Ahmet abi çok güzel resimleme yapmışsın karpostal gibi olmuş..harika bir yermiş paylaşım için teşekkürler.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bucalı yazdı:Ahmet abi çok güzel resimleme yapmışsın karpostal gibi olmuş..harika bir yermiş paylaşım için teşekkürler.
Teşekkürler Barış..
Selamlar..