Yorumları: 1,729
Konuları: 105
09-08-2011, 17:21
(Son Düzenleme: 09-08-2011, 17:24, Düzenleyen: Salih Reis.)
2 senedir dışarıdan üniversite bitirme ile ilgili yoğunluğumdan ötürü deniz ve balığa gerekli önemi gösteremedim (dolayısıyla kendimi ihmal ettim).
çok şükür başarı belgesiyle okulu tamamladım.
tekneyle ilginemediğim için satmaya karar vermiş ve nisan ayında tekneyi satmıştım, aradan 4 ay geçti denize ve balığa olan özlemim her geçen gün artarak devam etti.
Tekneyi sattığım arkadaş daha büyük bir tekne daha almış ve satmaya karar vermiş bende kendisinle görüştüm geri almak üzere anlaştım.
Denizde olmayı, balık tutmayı, limanda tekneyle uğraşmayı o kadar özledim ki anlatamam.
önümüzdeki haftadan itibaren balık olmasa bile bol denizli raporları sizlerle paylaşmak nasip olur.
İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tebrikler ve başarılar salih abi,tekneye alışan bir kişi mecbur kalmadıkça teknesini satmamalı haa satacaksada yenisini almalı
Yorumları: 293
Konuları: 16
başarılarının devamını dilerim salih abi nihat abi haklı ben teknemi sattıgıma hala çok pişmanım bot alsamda onun yerini tutmuyor ilk gözagrı başka oluyor
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Öncelikle okul için tebriklerimi sunarım Salihcim.

Sonrada tekneni geri aldığın için.

Çok çalışmıştın üzerinde.Bir sürü emeğin ardından satman üzücüydü.

En sonrada İZMİRDE İKAMET EDEN olarak

sana bol balıklı avlar dilerim kazasız belasız.

Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Salih öncelikle senin için son derece önemli olan mevzuniyetin için gönülden tebrikler. Bu konuda birçok insana öenek olacağından eminim. Tekneni sattığından haberim yoktu. Hayırlısıyla yeniden sahiplenmişsin. Eh yakında çıkarız artık

İnşallahhhhh. Biliyorsun halen çıkış yapamadım
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler,hayırlı olsun Salih,teknene yeniden kavuşmana sevindim,tekneden ava alışınca kıyı kesmiyor

hayırlı olsun,bol şanslar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
salih ikisinede sevindim hayırlı olsun .
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
LeVrEkCi yazdı:tebrikler ve başarılar salih abi,tekneye alışan bir kişi mecbur kalmadıkça teknesini satmamalı haa satacaksada yenisini almalı
Aynen Nihatçım kendimi ot gibi hissetmeye başlamıştım.
acemi dalgıç yazdı:başarılarının devamını dilerim salih abi nihat abi haklı ben teknemi sattıgıma hala çok pişmanım bot alsamda onun yerini tutmuyor ilk gözagrı başka oluyor
Sağol kardeşim.
yycolak yazdı:Öncelikle okul için tebriklerimi sunarım Salihcim.::Sonrada tekneni geri aldığın için.
Çok çalışmıştın üzerinde.Bir sürü emeğin ardından satman üzücüydü.
En sonrada İZMİRDE İKAMET EDEN olarak
:
ana bol balıklı avlar dilerim kazasız belasız.::::
Yalçın abicim iyi dileklerine teşekkür ederim. İzmir de ikamet edenlerle beraber küçük bir kutlama yapmak lazım.
ALTAYLI yazdı:Salih öncelikle senin için son derece önemli olan mevzuniyetin için gönülden tebrikler. Bu konuda birçok insana öenek olacağından eminim. Tekneni sattığından haberim yoktu. Hayırlısıyla yeniden sahiplenmişsin. Eh yakında çıkarız artık
İnşallahhhhh. Biliyorsun halen çıkış yapamadım::
Ercan abicim sırtı takımlarını hazırla
orhanekmekci yazdı:Tebrikler,hayırlı olsun Salih,teknene yeniden kavuşmana sevindim,tekneden ava alışınca kıyı kesmiyor
hayırlı olsun,bol şanslar dilerim.Rastgele.
Orhan abicim teşekkürler, aynen kıyı ile tekne çok farklı.
bucalıfikret yazdı:salih ikisinede sevindim hayırlı olsun .::
Fikret abicim teşekkürler, rastgele
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Öncelikle aldığın diploma için tebrikler,

Tekneyi geri aldığın içinde sevindim en azından huyunu suyunu bildiğin teknendi iyi olmuş tekrar hayırlı uğurlu ve bol balıklı avlarda kullanırsın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 5,855
Konuları: 245