10-08-2011, 13:25
İşte anahtar kelime(KUTLAMA)...
Ben hazır ve sabırsızlıkla bekleyeceğim.
Ben hazır ve sabırsızlıkla bekleyeceğim.

Tekne olmadan, denizin tadı çıkmıyor.
|
10-08-2011, 13:25
İşte anahtar kelime(KUTLAMA)...
Ben hazır ve sabırsızlıkla bekleyeceğim. ![]() ![]()
10-08-2011, 13:44
Daima hazır'da bekliyorlar. Salih beni sıkıştır fırsat yaratmaya çalışalım. Eğer izindeysen hafta ortası benim için daha uygun.
![]() ![]()
10-08-2011, 14:13
ALTAYLI yazdı:Daima hazır'da bekliyorlar. Salih beni sıkıştır fırsat yaratmaya çalışalım. Eğer izindeysen hafta ortası benim için daha uygun. Şimdi hazırda bekliyoruz Ercan abim.Eskiyi biliyorsun işten balığa balıktan işe.Perişan oluyordum. ![]()
10-08-2011, 14:54
yycolak yazdı:İşte anahtar kelime(KUTLAMA)... Yalçın abicim 2 tek atalım keyif yapalım diyorsan bayram sonrası beraber oluruz. anahtar kelimeyi iyi yakalamışsın tebrikler ![]() ALTAYLI yazdı:Daima hazır'da bekliyorlar. Salih beni sıkıştır fırsat yaratmaya çalışalım. Eğer izindeysen hafta ortası benim için daha uygun. Ercan abicim bu sene işler de çok yoğun gitti onun için doğru düzgün izin yapamıyorum. oğlan üniversiteye hazırlanmaya başladığı için dersanesi başladı, anlayacağın ev - iş arasında mekik vaziyeti. Bayram sonrası havalar da biraz serinler bir minik organizasyon yaparız. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
10-08-2011, 16:03
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim 2 tek atalım keyif yapalım diyorsan bayram sonrası beraber oluruz. anahtar kelimeyi iyi yakalamışsın tebrikler Gönüller bir olsun Salihcim.Gerisi teferruat... ![]()
11-08-2011, 02:15
salih kardeş iki olayada sevindim paylaşımlarını bekliyoruz.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
11-08-2011, 09:02
Tekne avı başka tabi.Diploman ve teknen hayırlı olsun Salih kardeşim.Güle güle kullan
![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
15-08-2011, 14:10
cilingoz yazdı:salih kardeş iki olayada sevindim paylaşımlarını bekliyoruz.teşekkürler, rastgele ufuktan26 yazdı:Tekne avı başka tabi.Diploman ve teknen hayırlı olsun Salih kardeşim.Güle güle kullan Ufuk bey teşekkür ederim. rastgele ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
15-08-2011, 17:21
Hayırlı uğurlu olsun Salih abi raporlarını bekliyoruz...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
25-08-2011, 18:29
Salih Reis yazdı:2 senedir dışarıdan üniversite bitirme ile ilgili yoğunluğumdan ötürü deniz ve balığa gerekli önemi gösteremedim (dolayısıyla kendimi ihmal ettim). salih kardeş sen balığı falan bırak şu yazmış olduğun üniversiteyi dışarıdan bitirmişsin ya seni tebrik ederim deniz yerin duruyor bir yere kaçmaz herşeyden önce istikbal yeterki dostluğumuz daim olsun teknen nerede bağlı kaç metre ikametgah bornova galiba neresinde ben evka4 de oturuyorum alo dersen görüşürüz tel 05352773345 önce istikbalin sonra şansın açık ve bol olsun rasgele diyorum |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Merhaba, daha Siteye üye olmadan sizlerden biriyle yüzyüze tanıştım. | İshakdede | 31 | 5,072 |
06-08-2008, 00:10 Son Yorum: kılçık |
|
denizin mavisini yosunun yeşili doğanın temizini amatör balıkçıların hepsini çok sevi | fishman | 28 | 3,856 |
11-07-2008, 16:04 Son Yorum: lapsekilla |