Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne olmadan, denizin tadı çıkmıyor.
İşte anahtar kelime(KUTLAMA)...
Ben hazır ve sabırsızlıkla bekleyeceğim.76Siyirdim
Bul
Daima hazır'da bekliyorlar. Salih beni sıkıştır fırsat yaratmaya çalışalım. Eğer izindeysen hafta ortası benim için daha uygun.Alkis Çünkü hafta sonlarımın çoğu doluSiyirdim
Bul
ALTAYLI yazdı:Daima hazır'da bekliyorlar. Salih beni sıkıştır fırsat yaratmaya çalışalım. Eğer izindeysen hafta ortası benim için daha uygun.Alkis Çünkü hafta sonlarımın çoğu doluSiyirdim

Şimdi hazırda bekliyoruz Ercan abim.Eskiyi biliyorsun işten balığa balıktan işe.Perişan oluyordum.Snifsinf
Bul
yycolak yazdı:İşte anahtar kelime(KUTLAMA)...
Ben hazır ve sabırsızlıkla bekleyeceğim.76Siyirdim

Yalçın abicim 2 tek atalım keyif yapalım diyorsan bayram sonrası beraber oluruz. anahtar kelimeyi iyi yakalamışsın tebrikler Alkis

ALTAYLI yazdı:Daima hazır'da bekliyorlar. Salih beni sıkıştır fırsat yaratmaya çalışalım. Eğer izindeysen hafta ortası benim için daha uygun.Alkis Çünkü hafta sonlarımın çoğu doluSiyirdim

Ercan abicim bu sene işler de çok yoğun gitti onun için doğru düzgün izin yapamıyorum. oğlan üniversiteye hazırlanmaya başladığı için dersanesi başladı, anlayacağın ev - iş arasında mekik vaziyeti.

Bayram sonrası havalar da biraz serinler bir minik organizasyon yaparız. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim 2 tek atalım keyif yapalım diyorsan bayram sonrası beraber oluruz. anahtar kelimeyi iyi yakalamışsın tebrikler Alkis

Ercan abicim bu sene işler de çok yoğun gitti onun için doğru düzgün izin yapamıyorum. oğlan üniversiteye hazırlanmaya başladığı için dersanesi başladı, anlayacağın ev - iş arasında mekik vaziyeti.

Bayram sonrası havalar da biraz serinler bir minik organizasyon yaparız. Seerf

Gönüller bir olsun Salihcim.Gerisi teferruat...76
Bul
salih kardeş iki olayada sevindim paylaşımlarını bekliyoruz.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Tekne avı başka tabi.Diploman ve teknen hayırlı olsun Salih kardeşim.Güle güle kullan AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
cilingoz yazdı:salih kardeş iki olayada sevindim paylaşımlarını bekliyoruz.
teşekkürler, rastgele

ufuktan26 yazdı:Tekne avı başka tabi.Diploman ve teknen hayırlı olsun Salih kardeşim.Güle güle kullan AlkisGulumse

Ufuk bey teşekkür ederim. rastgele Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Hayırlı uğurlu olsun Salih abi raporlarını bekliyoruz...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Salih Reis yazdı:2 senedir dışarıdan üniversite bitirme ile ilgili yoğunluğumdan ötürü deniz ve balığa gerekli önemi gösteremedim (dolayısıyla kendimi ihmal ettim). Snifsinf

çok şükür başarı belgesiyle okulu tamamladım.Seerf

tekneyle ilginemediğim için satmaya karar vermiş ve nisan ayında tekneyi satmıştım, aradan 4 ay geçti denize ve balığa olan özlemim her geçen gün artarak devam etti.Affet

Tekneyi sattığım arkadaş daha büyük bir tekne daha almış ve satmaya karar vermiş bende kendisinle görüştüm geri almak üzere anlaştım.Siyirdim

Denizde olmayı, balık tutmayı, limanda tekneyle uğraşmayı o kadar özledim ki anlatamam. Gulumse

önümüzdeki haftadan itibaren balık olmasa bile bol denizli raporları sizlerle paylaşmak nasip olur.
İzmir de ikamet eden arkadaşlarla beraber avlanmak nasip olur insallah. Smile

salih kardeş sen balığı falan bırak şu yazmış olduğun üniversiteyi dışarıdan bitirmişsin ya seni tebrik ederim deniz yerin duruyor bir yere kaçmaz herşeyden önce istikbal yeterki dostluğumuz daim olsun teknen nerede bağlı kaç metre ikametgah bornova galiba neresinde ben evka4 de oturuyorum alo dersen görüşürüz tel 05352773345 önce istikbalin sonra şansın açık ve bol olsun rasgele diyorum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Merhaba, daha Siteye üye olmadan sizlerden biriyle yüzyüze tanıştım. İshakdede 31 5,072 06-08-2008, 00:10
Son Yorum: kılçık
  denizin mavisini yosunun yeşili doğanın temizini amatör balıkçıların hepsini çok sevi fishman 28 3,856 11-07-2008, 16:04
Son Yorum: lapsekilla

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi