Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kireçlenme;
muratım hiç te sıkıntı yapmamışsın bak resimlerde belli göl havası almışsın oltalar suda mangal başındasın ohhh ne ala GulumseWink

kardeşim şaka bi yana işallah uygulanacak tedavi tez zamanda fayda ederde tekrar idmanlara başlarsın göbek bayağı büyümüş hanii Siyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tememnileriniz için teşekkürler. umarım faydalanacak kişiler olur. (resimler didim, kuşadası, yenifoça, konak)
Bul
tekrar geçmiş olsun muratım seni burada görmek güzel GulumseWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
muratım tekrar gecmiş olsun kardeşim cektigin sıkıntıyı çok iyi anlıyorum inşallah eski sağlığına kavuşursun tek dilgim o, seni aramızda görmek bizi çok mesut edecek görüşmek ümidiyle hoşça kal.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
araphüso26 yazdı:tekrar geçmiş olsun muratım seni burada görmek güzel GulumseWink
cilingoz yazdı:muratım tekrar gecmiş olsun kardeşim cektigin sıkıntıyı çok iyi anlıyorum inşallah eski sağlığına kavuşursun tek dilgim o, seni aramızda görmek bizi çok mesut edecek görüşmek ümidiyle hoşça kal.
Teşekkürler, siz değerli dostları bir arada görmek daha da güzel.
Bul
Maşallahın var Murat.Ayağın alçıda ama hiç oturmamış gezmişsin AlkisGulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Maşallahın var Murat.Ayağın alçıda ama hiç oturmamış gezmişsin AlkisGulumse
Yok be hocam sandalye mahkumu gibi gittiğim yerlerde hep oturdum.
Bul
murki yazdı:Yok be hocam sandalye mahkumu gibi gittiğim yerlerde hep oturdum.

Anlıyorum, hayırlısıyla kurtul alçıdan da rahatlarsın biraz...Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
murki yazdı:Maddiyatı boş ver Ömer işe gitmeyi bile özledim, bu sıcaklarda ne eziyetler çektim anlatılır gibi değil, sezon açıldı olta yüzü bile görmedim daha ne olsun.

abi bu sıcaklarda işe git gel daha eziyet olurdu gibime geliyor yaw,maddiyatı zaten es geçiyorum o işin dalgası,hem eziyet çekilecekse o saydığın didim,kuşadası,konak falan oralarda çekilir,maydonoza da gitseydin keşke,, eziyetleri en hissettirmeyecek bi abi var ya orada..SmileHappy
Bul
Murat seni tekrar aramızda görmek güzel, tekrar tekrar geçmiş olsun,
Şu karışımı uygula bakalım sonuç ne olacak..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi