Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk pazar....
Ayın 10nda 2 baba iş var yani sabaha kadar. 11nde Nilüfer konserimiz var. Ancak iş Seferihisar (Sakin Şehir) de galiba ayarlayabilirim. Bakalım 6ndan sonra netleşirim76
Bul
murki yazdı:[quote=yycolak]
Benim ayarım belli olmaz, tek ayakla 15 gün İzmiri gezdik, şimdi alçıda yok, ama fizik tedaviye giriyorum her gün. yinede kısmet.

Sen gelirsiiiiin.Biliriiiiiim...76AlkisWink
Bul
ALTAYLI yazdı:Ayın 10nda 2 baba iş var yani sabaha kadar. 11nde Nilüfer konserimiz var. Ancak iş Seferihisar (Sakin Şehir) de galiba ayarlayabilirim. Bakalım 6ndan sonra netleşirim76

Aytuğ abiyle sen olmadımı somurtuk geçiyor biliyorsun.NayirolamazHadiordanMahcup
Bul
kardeş varmı gelişme haberimiz olsun.Alkis
Bul
yycolak yazdı:Aytuğ abiyle sen olmadımı somurtuk geçiyor biliyorsun.NayirolamazHadiordanMahcup
Aytuğ geliyor sanırım ben de gelicem.76Tüm programımı buna göre düzenlemeye çalışıcamYeter
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş varmı gelişme haberimiz olsun.Alkis

Telefonundaki akrep hala duruyor galiba.Akşam eve dönünce arayacağım demiştin.Gelime yazıyla değil sesle olur şekerim.Hadiordan
Bul
ALTAYLI yazdı:Aytuğ geliyor sanırım ben de gelicem.76Tüm programımı buna göre düzenlemeye çalışıcamYeter

Bak bu güzel haber işte.Neşeli geçecek desene.Yaşasın.OhyandanOhyandanOhyandan
Bul
yycolak yazdı:Katıl sanada olsun şekerim.WinkHappy

Şekerim biliyorsun hele İzmir hiç kaçırmam ama malesef 10-11 Eylül AÖF sınavları var işler çok yoğun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Şu listeyi bir oluşturun bakalım kimler var bizde görelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Şu listeyi bir oluşturun bakalım kimler var bizde görelim..

Kimse yüz vermiyor baksana listeyi nasıl yapalım.SnifsinfSen eskişehirden daha istekli davranıyorsun.Bir Ercan abim durum bildirdi,Fikoda.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11 Eylül pazar. yycolak 59 7,603 09-09-2011, 16:18
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi