Yorumları: 269
Konuları: 38
bir aksilik olmazsa haftaya tatile çıkıyorum ve bu sene pek bir yere gidemeyeceğimden istanbulda geçireceğim bu arada pek işim gücüm olmadığında fırsatım oldukça balığa gitmek istiyorum.bazı sorularım oalcak.
1-istanbulda avrupa yakasında nerede güzel avlanırım ve hangi saatler genelde.
2-ben mezgitte yakalamak istiyorum.dedilerki çapariye tavuk göğsü koy gelir diye doğrumudur.istavritte gelirmi o yöntemle.
3-palamut yakalacak desem kıyılarda olurmu ve takım ne gerekir.
4-köprüde bazı yemler satılıyor onları alıp ne yakalayabiliriz.yada biz yem olarak ne koyabilirz.
5-sahte yemler var onları hakkında neler söyleyebilirsiniz.alsam nerede ve nasıl kulanabilirm.
6-kayık kiralayıp denizde tutabileceğim yer varmı yada bu iş nerelerde yapıyorlar.
7-zargana olurmu bu mevsimde .
8-çapari ile ne avlanabilirim.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
ahmet tatilinde bol balıklı günler dilerim cevaplar arkadaşlardan gelir rast gele.

Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Gönlünce bir tatil geçirmeni dilerim
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
1. Yeşilköyde gece canlı teke ile eşkina,sabah kefal ve zargana olabilir.
2. Yakalayabilirsin. Ama istavrite en güzeli çapari.
3.Boğazda yavaş yavaş başladı. Çapari veya rapala ile yakalama şansın var.
4.Köprüde kurt ve karides satıyolar genelde. Kefal , istavirt , ,izmarit vs..
5.Boğazda palamuta ve lüfere kullanabilirsin.Rapalayı , rapala düğümü ile bağla , kamışın yarısı kadar bırak misinayı sonra da klipse tak. Avlanacagın yere gore de klıpse dırek kursun tak.
6.Avcılarda liman içinde kiralık tekneler mevcut (sandal ya da motorlu)başka nerelerde vardır bilmiyorum Sanırım yeşilköyde de var.
7. yeşilköyde kurt ile zargana alınmaya başlandı.
8.İstavrit
Güzel bir tatil geçirmen dileğiyle rasgele
Sazanları özledim...
Yorumları: 130
Konuları: 8
kısmetin açık olsun abi
teşekkürler bilgi için ihş 1 hafta da daha iyi bilgiler geleceğini umut ediyorum.
rapala düğümü ile bağla , kamışın yarısı kadar bırak misinayı sonra da klipse tak. Avlanacagın yere gore de klıpse dırek kursun tak.
dedinya dah onları pek bilgim yok sadece atacam çapari o kadar birde mezgite tavukgöğsü tak dedi arkadaş o kadar çapariye koyarsanda gelir dedi.artık bu tatilde biraz bilgilere ulaşacağım
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ssevdim yazdı:bir aksilik olmazsa haftaya tatile çıkıyorum ve bu sene pek bir yere gidemeyeceğimden istanbulda geçireceğim bu arada pek işim gücüm olmadığında fırsatım oldukça balığa gitmek istiyorum.bazı sorularım oalcak.
1-istanbulda avrupa yakasında nerede güzel avlanırım ve hangi saatler genelde.
kalender her zaman istvrit yapar şansın varsa çinekopda yapar.
2-ben mezgitte yakalamak istiyorum.dedilerki çapariye tavuk göğsü koy gelir diye doğrumudur.istavritte gelirmi o yöntemle.
boğazda mezgit zordur köprüde olabilir.tavuk göğsünede gelir küçük küçük istvrit kesip takarsanda gelir.
3-palamut yakalacak desem kıyılarda olurmu ve takım ne gerekir.
palamut tek tük yakalanıyor rapla veya palamut çaparisiyle alıyorlar.
4-köprüde bazı yemler satılıyor onları alıp ne yakalayabiliriz.yada biz yem olarak ne koyabilirz.
köprüde istavrit,izmarit,palamut,kefal yakalanıyor.ama en güzeli çapari.
5-sahte yemler var onları hakkında neler söyleyebilirsiniz.alsam nerede ve nasıl kulanabilirm.
sahte rapala ile emirganda at çek çinekop ve palamut alma şansın yüksek.
6-kayık kiralayıp denizde tutabileceğim yer varmı yada bu iş nerelerde yapıyorlar.
bebekte kiralık kürekli ufak sandallarla kıyıdan az açılıp tonozlara bağlayıp istavrit ve mezgit yakalanıyor.
7-zargana olurmu bu mevsimde .
zargana var hemde tavası çok lezzetli olur kıyıdn at çek ipekle yakalıyordu bu sene hiç denemedim.
8-çapari ile ne avlanabilirim.
çapari ile istavrit,palamut,çinekop yakalanır ama hepsinin çaparisi farklıdır.bu ara istavrit bol.
rastgele.
rapala nasıl ve at çek biraz öğrendikten sonra ayda gittiğim yerlerde varsa öyle öğreneceğiz.ayrcıa çapariler farklı derken mesela istavrit biraz yakaladım çinekop yakalayasım var çapariyi değiştircemmi yoksa aynı devammı.
Yorumları: 130
Konuları: 8
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Şimdiden rasgelsin.