19-09-2011, 21:59
evet yakalananlarda büyüktü
sarayburnu
|
19-09-2011, 21:59
evet yakalananlarda büyüktü
19-09-2011, 22:23
ssevdim yazdı:dediğim sıyırmamı sırtmamı öyle bir şey varmı ne farkı var diğerleriyle Tam olarak göstermek gerekirse sıyırtma şöyle birşey:
bir tutkudur balık tutmak..
20-09-2011, 21:54
sarayburnunda mezgit yada zargana olurmu ayrıca mezgite tavukgöğsü koyduğumuzda kurşunmu yada yuvarlak topmu takacağız.
20-09-2011, 22:10
arkadaşlar adam doğru söylemiş.herkes sıyırtma atarken sen çapari atarsan sıyırtma atanların oltasına takılman çok yüksek.çünki sıyırtma yı sarayburnunda kurşun suya düşerdüşmez kapatırsın..çapariyide üzerine bindirisen herşey karışır..ama sıyırtmada karışsa sa bile tek beden tek iğne..ben orada öyle yaparım..etrafımdakilere göre davranırım..çapari zaten en kafa taraf iyi yapar sabah erken su üstünden alırsın takoz gibi balıkları..kurşun yerine zargana topu takarsın su üzerinden toplarsın balıkları..yakın zamanda orası bu şekilde balık yapar belki başlamıştır bile..rastgele..
![]()
20-09-2011, 22:18
kurşun yerine zargana topu takarsın su üzerinden toplarsın balıkları.derken istavrit içinmi çapari olacak kurşun yerine zargana topumu.bende bir aksilik olmzsa yarın erkenden gitmeyi düşünüyorum.
20-09-2011, 22:19
sabahları biraz sakin oluyor uzaklarda yaparsam karışmaz galiba
20-09-2011, 22:24
ssevdim yazdı:kurşun yerine zargana topu takarsın su üzerinden toplarsın balıkları.derken istavrit içinmi çapari olacak kurşun yerine zargana topumu.bende bir aksilik olmzsa yarın erkenden gitmeyi düşünüyorum. evet istavrit için..çapariyi kilipse tak aşağıya kurşun yerine ufak top tak..ama balık su üzerinde ise ,oynak varsa kullan..yoksa kurşun takıp balığın derinliği bulman lazım.. ![]()
20-09-2011, 22:34
balık görünürmü yüzey üzerinde ise bakalım deneyeceğiz yarın yada perş.ayrıca mezgite atarsan kurşunmu topmu??
20-09-2011, 22:37
ssevdim yazdı:balık görünürmü yüzey üzerinde ise bakalım deneyeceğiz yarın yada perş.ayrıca mezgite atarsan kurşunmu topmu?? topla mezgit yakalayamazsın..dibe indireceksin..sarayburnunda olmaz mezgit..balık olurda takımı tutamazsın takarsınuğraşır durursun..başka yerlerde dene ileriye git can kurtarana...kaya kurdu satın al oradaki takımcıdan..akşam üzeri mırmır alırsın..500 grlık balıklar haberin olsun.. ![]()
20-09-2011, 22:42
tşkler bilgiler için deneyeceğim sarayburnunda nerede olur en çok fenerin orası iyimi yoksa biraz daha gerilermi inşatın yanı
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|