Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kulak karistirma coplerini atmayin??????
Selam
Benim kayit oldugum balik derneginin internet sayfasinda ilgimi ceken bir sey gordum hemen sizlerlen de paylasayim dedim.
Hepimizde olan anabedene kostek bakladigimizda misinalarimiz karisir ana bedene buna ucuz yollu bir care.
Kulagimizi karistirdigimiz plastik ucu pamuk olan copler ,pamuk olan tarafini kesiyoruz cakmaklan isittigimiz zaman kendi kendine yaka oldugunu goruruz sonra bunun 5mm otesinden tekrar kesiyoruz busefer de bu ucunu cakmak lan yakiyoruz (aman elinize dikkat cimbiz lan falan da tutabilirsiniz) sonra bunu altbeden misinaniza geciriyorsunuz her iki tarifina birer boncuk ve sikistirma borukursun. bunu 2defa tekrarliyorsunuz kostek mesafasi sizekalmis birsey 25-50cm arasi ust tarafa bir fir dondu alt tarafadakursun takilabilecec bir fir dondu.
kosteklerimizi kulak copunden yaptigimiz yakaya bagliyoruz boylece alt bedende rahatliklan donebiliyor ve KARISMIYOR.

[Resim: 2hookflapper1yo.gif]
Bul
helal olsun abi süper bir fikir en kısa zamanda bende deneyeceğim paylaşım için teşekkür ederim

rasgele
Bul
Hocam bu sitenin linkini atsana sana zahmet PM den.
Bul
iyi bir şey yakalamışsın bende mercan icin bir deniycem yanlız mercan rahatsız olur mu bilmem rastgele arkadaşım.
çok güzel bir sistem bayağı işe yarıyor.özellikle bekir avında çok iyi verim aldım.76ama bir farkla ben birlik tel bakır kablosu kullanıyorum:0507:
Bul
paylaşım için tesekkürler sohbetci baba bişe daha ögrenmiş olduk sayende 76
Bul
2 mm şeffaf pnömatik borusu denediniz mi ...
*******BALIK KATLİAMINA SON******
Bul
Levent abi

On numarasın vallahi Smile
Bul
Merhaba,

anlayamadığım bu kösteğin ana beden üzerinde kaymasını nasıl engelliyorusunuz?
Bul
paylaşım için çok tşkler bu forum sayesinde usta balıkçı olurum valla Smile ellerinize sağlık
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi